Kiko Vrsnik Masina (nov.pocetok)

Знаете што има направено овој?:pos: Ги има сменето неговите сметки со комшијата, стар човек. И така, старецов си платил еден месец струја, си платил и друг, и дошле од ЕВН да му ја исклучат струјата. :pos: Кога им ги покажал сметките, виделе дека старецов ги плаќал сметките на детево. :pos::pos::pos::pos:
Се гледа по играњето откачено дете нема што

срце мило, пун сонови! Шо вие никад не сте маштале па сеа некој шо нема средства го ругате ебате, глеате дека е дете убаво насмеано...
Позитивната ориентација на субјектот не е доволно голема причина, да не му се подсмеваме, ако сметаме дека е од било каков аспект подолу од нас. Ние едноставно мораме на некаков јавен начин да ја формализираме личната супериорност и преку таа пласирана информација, да се позиционираме, во очите на јавноста, онаму каде и што сметаме дека сме, во однос на субјектот.

Јас да имам дискотека или клуб, најискрено би го зел детево да пее и да игра. Само за курташак.

Позитивната ориентација на субјектот не е доволно голема причина, да не му се подсмеваме, ако сметаме дека е од било каков аспект подолу од нас. Ние едноставно мораме на некаков јавен начин да ја формализираме личната супериорност и преку таа пласирана информација, да се позиционираме, во очите на јавноста, онаму каде и што сметаме дека сме, во однос на субјектот.
Ми се допаѓа како размислуваш...

Толку интелегенција и елегантни зборови шо ме мрзеше да ги прочитам... Знам дека мислиш дека сум "сељак" и немора да ми кажуваш... :)

Толку интелегенција и елегантни зборови шо ме мрзеше да ги прочитам... Знам дека мислиш дека сум "сељак" и немора да ми кажуваш... :)
теорија на субјективен објективизам :хелоу :D

Што се не трпи светов!
[DOUBLEPOST=1405180663][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1405180755][/DOUBLEPOST]
Што се не трпи светов!
[DOUBLEPOST=1405193290][/DOUBLEPOST]
Се гледа по играњето откачено дете нема што
Da se gleda po pisuvanjetoi po komentiranjeto deka ima otkacen narod nema sto[DOUBLEPOST=1405193587][/DOUBLEPOST]
Јас да имам дискотека или клуб, најискрено би го зел детево да пее и да игра. Само за курташак.
А јас да имав досега со што ви ја наполнам устата сега не ке зборувавте вака туку ке си ја свиете опашката и гладни ке си заминевте :D :D[DOUBLEPOST=1405193777][/DOUBLEPOST]
Што се не трпи светов!
Svetot trpi takvi kako vas nesovesni i ozboruvacki svinji netamomilni u mozak :D :( :( : :*

Последно уредено:
По подолг период уште еден падобранец слета на форумов ! Машино добредојде . :pos::pos::pos:
[DOUBLEPOST=1405272792][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1405273182][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1405272792][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1405273303][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1405272792][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1405273182][/DOUBLEPOST]
Dobrevenajdov :D :D :D :D

Последно уредено:
capture-20140713-195503.png

Нови? Знаеш колку рала чорапи искинав оттогаш?
На кој си му врсник?

Многу си глуп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom