Kiko Vrsnik Masina (nov.pocetok)

Абе дали си ти нормален?
ke vi pokazu ja na vas nenormalni i ovoj onoj sve sto sakate pisujte ali ke zapamtete be taka nema da ostavu da ne vi vozvratu ali na polos naci pa sto sakate pisuivajte vie so toj nemozete nisto da napravate na mene na vas samite ke si napravete loso nema naa mene nisto da mi napravete

Де бе ама сте глупи па вие со тоа коментарите, `за гревој` `иди лечи се` `ментален си` `да умреш` и слични глупости. :facepalm:[DOUBLEPOST=1405953581][/DOUBLEPOST]
Кико Вршник Машина и НЕЈМААААААААААААААААААААААААРРРРРРРРРРРРРРР :vozbud::vozbud::vozbud::pos::pos::pos::cuc::cuc::cuc:
Пеер остај ги, немаат истенчен музички вкус па одма со вреѓање.

ke vi pokazu ja na vas nenormalni i ovoj onoj sve sto sakate pisujte ali ke zapamtete be taka nema da ostavu da ne vi vozvratu ali na polos naci pa sto sakate pisuivajte vie so toj nemozete nisto da napravate na mene na vas samite ke si napravete loso nema naa mene nisto da mi napravete

:facepalm: Кој би се замарал со таква ситна риба ко тебе ? :)

Brat ti be ????[DOUBLEPOST=1406657363][/DOUBLEPOST]
A jas mislam deka treba vakvite kako vas forumcii sto komentiraat gluposti i sto stavaat sekakvi dvolicni komentari da ve izbrisat zasekogas od ovaa forumot i da ne postoite jas samo toa znam da taka nema da gi upropastuvate furmite i site naslovi na kajgana forumot .a ovaa so pecurkite vie nemate ni poim na kakvi pecurki kje naidete . :D :D :D :D
Батали ги царе, терај си ја музиката. Кога ќе станеш славен сите ќе сакаат да ти бидат другари. Одлични ти се спотовите.

Батали ги царе, терај си ја музиката. Кога ќе станеш славен сите ќе сакаат да ти бидат другари. Одлични ти се спотовите.

Гледам на Веселинова сите другари и станаа :D И она беше како Кико на времето (пред 3 4 години) па до ден денес и на 21 година го јаде реметот.

Гледам на Веселинова сите другари и станаа :D И она беше како Кико на времето (пред 3 4 години) па до ден денес и на 21 година го јаде реметот.
Ништо не разбираш бе :P Сите почетоци се тешки.

Ко ќе ги глеаш истиве видеа после 10 години што си се снимал кај шо играш ко дунда, ќе си ја чукаш главата ама касно ќе е :)

Ко ќе ги глеаш истиве видеа после 10 години што си се снимал кај шо играш ко дунда, ќе си ја чукаш главата ама касно ќе е :)
Шушуљајки брату, ништо да не те чудит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom