Копа Америка 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот на Копа Америка 2015?

• Вкупно гласачи
    146
  • Гласањето е завршено на .
Инаку жолтиот картон ама стварно појма немам зошто го доби , немаше никаква причина.

Нејмар заслужи втор жолт во текот на утакмицата.Бајаги изиграваше шериф, буткаше кој играч му дпјде, шутираше топки по свиреж и удараше боксови на топка. Башка кога го доби жолтиот го потегна судијата, нешто заншто Ди Марија доби втор жолт за 5 секунди.

Нејмар заслужи втор жолт во текот на утакмицата.Бајаги изиграваше шериф, буткаше кој играч му дпјде, шутираше топки по свиреж и удараше боксови на топка. Башка кога го доби жолтиот го потегна судијата, нешто заншто Ди Марија доби втор жолт за 5 секунди.

Го потегна на судијата откако му даде жолт , а зошто му даде жолт дали за глума , а немаше колку што видов .[DOUBLEPOST=1434594622][/DOUBLEPOST]http://www.theguardian.com/football/live/2015/jun/17/copa-america-2015-brazil-v-colombia-live

Какво ѓубре е Бака , нека го суспендираат до крај .

Последно уредено:
Го потегна на судијата откако му даде жолт , а зошто му даде жолт дали за глума , а немаше колку што видов .

Намерно играње со рака се со цел да постигне гол. Реално беше не сакајќи и мислам дека тука згреши судијата.

Инаку Нејмар ја шутна топката кон Зунига , а на СП Зунига му скрши пршлен . Не му заборава :D

Пу бе, исклучив стримот баш кога судијата дувна крај. Бака им беше општо наоштрен на сите откако влезе у игра, и со Алвеш имаше туркање, кошкање и лактање.

Бака им беше општо наоштрен на сите откако влезе у игра, и со Алвеш имаше туркање, кошкање и лактање.
Шо да не биди наоштрен, на онаква страшно добра сезона и во одлична форма, мизерниот Фалкао да игра пред него поради реномето и името е крајно безобразно и идиотски од страна на Пекерман.... Јас да бев искрено немаше да влезам и да му правам забава на онакви лајнари како Пекерман... Страмота е да го ставиш Фалкао пред Бака во овој момент

По неговото однесување на терен, а ако стварно возел со алкохол во крв на сред првенство, се потврдува мојата констатација

На секому може да му се деси тоа, а тоа што е на сред првенство, барај ја вината кај Чилеанската репрезентација...обично сите репрезентации на вакви натпреварувања ги држат своите играчи во карантин, па макар и во сопствената земја да играат.

А ти се молам кажи ми какво му е однесувањето на терен...? Да не се однесува полошо од Нејмар кога губи?

На секому може да му се деси тоа, а тоа што е на сред првенство, барај ја вината кај Чилеанската репрезентација...обично сите репрезентации на вакви натпреварувања ги држат своите играчи во карантин, па макар и во сопствената земја да играат.

А ти се молам кажи ми какво му е однесувањето на терен...? Да не се однесува полошо од Нејмар кога губи?
На секому да, ама не треба на спортист што е идол на милион деца. Тоа околу вината се согласувам, не ми е јасно како не се во карантин на сред првенство иако се домаќини.
Се однесува малку неандрталски, не викам дека Нејмар е подобар, исти цигани се двајцата... Тоа што Видал е без мозок може да се види во финалево ЛШ, добива жолт рано и продолжува со исти стартови без осет, требаше црвен до полувреме да има

Абе ѓупци боси мрсулави, само Германија за вас ко црници да ве истреси ко мече дрен се по список на штикли што ви ојт

I nagradata "DzoniVajsmiler na denot" odi kaaaaaaj..... MkGUNNER xD

Mozat da naturaliziraat spic be?

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

На секому да, ама не треба на спортист што е идол на милион деца. Тоа околу вината се согласувам, не ми е јасно како не се во карантин на сред првенство иако се домаќини.
Се однесува малку неандрталски, не викам дека Нејмар е подобар, исти цигани се двајцата... Тоа што Видал е без мозок може да се види во финалево ЛШ, добива жолт рано и продолжува со исти стартови без осет, требаше црвен до полувреме да има
Цц што збориш глупости бе до полувреме црвен требало да до ие, абе не збори без везе не си ја гледал ти изгледа утакмицата... Црвен требаше да добие до 15 минута...[DOUBLEPOST=1434638064][/DOUBLEPOST]
Цц што збориш глупости бе до полувреме црвен требало да до ие, абе не збори без везе не си ја гледал ти изгледа утакмицата... Црвен требаше да добие до 15 минута...

Нејмар е многу добар играч, ама со овие потези не поминува, многу лошо. Иако мислам дека не шутираше во него намерно, туку ја рогна топката и го погоди, како и да е заслужено си доби црвен. Бака па уште поглуп потег направи, заслужен црвен и за него. Овој изнервиран од поразот, овој од шо не игра и го јадеа двајцата :D
Мислам дека ќе добијат по 1 утакмица пошо е по завршување на натпреварот и после тоа иде елиминација, така да тешко по два.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom