Копа Америка 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот на Копа Америка 2015?

• Вкупно гласачи
    146
  • Гласањето е завршено на .
Dobro prvo poluvreme za Kolumbija, Nejmar sto promasi :pos:

A i silna podrska od navivacite ima Kolumbija:bravobe:

Моментално Фалкао и у Колумбија е лево сметало.

@Џонтра Волта гледаш ли бе? Муриљо постигна гол, Миранда не можеше да го спречи. Идните партнери во одбраната на Интер. :D
Да да видов сеа рокнал голче. Не ја глеам утакмицава а баш сакав да видам што играч е. И на првата бил мвп кај Колумбија у состав.

Што кикс направи сега горезборуваниот...

Што кикс направи сега горезборуваниот...

Па најмалку кривица има тој. Му ја вратија, а Оспина неспремен.

Туку не кажуваш за Фирмињо што промаши. Најверојатно новиот играч на Јунајтед. Не бе, кој и да дојде кај вас тешко да го биде. :D

Во оваа група подобро е да завршиш на второ место . :D

Вториот од групава во четвртфинале ќе игра со вториот од А групата (Боливија , Мексико , Еквадор) а полуфинале најверојатно со Чиле.

Па најмалку кривица има тој. Му ја вратија, а Оспина неспремен.

Туку не кажуваш за Фирмињо што промаши. Најверојатно новиот играч на Јунајтед. Не бе, кој и да дојде кај вас тешко да го биде. :D

Фирмињо ко Хернандес вчера. Празен гол. Не сум баш најсигурен дека ке дојде кај нас.

Што се занесува Бака со провокациите кон фудбалерите на Бразил , нека оди нека се тепа со Фалкао , трупецот игра прва постава а тој замена . :tapp:

Кој Бразилец доби црвен, Алвеш или Нејмар? Бака исто доби црвен.

Нејмар доби жолт картон и бидејќи му е втор ќе паузира наредната. Црвени картони немаше или јас сум пропуштил

Сега видов. Нејмар прв почнал со шут кон еден играч на Колумбија па Бака го бутна силно Нејмар и така настана гужвата.

Џабе е супер играч Нејмар кога не знае да прифати пораз и не е човек. (n)

Инаку жолтиот картон ама стварно појма немам зошто го доби , немаше никаква причина.

Нејмар доби жолт картон и бидејќи му е втор ќе паузира наредната. Црвени картони немаше или јас сум пропуштил

директен црвен доби. Минимум два натпревари, но мислам дека над 3 меча суспензија не му бега.

Сега уште фали Перу да ја совлада Венецуела и во последно коло сите да влезат со 3 бода.[DOUBLEPOST=1434593964][/DOUBLEPOST]
директен црвен доби. Минимум два натпревари, но мислам дека над 3 меча суспензија не му бега.

Каде гледаш , дај ми линк , барам ама не можам никаква информација да најдам што се случило на крајот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom