Копа Америка 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот на Копа Америка 2015?

• Вкупно гласачи
    146
  • Гласањето е завршено на .
Тата вчера издоминира со измената Биља наместо Банега:tapp:,па затоа овој не се состави со топка,а Аргентина каде каде беше подобра со Банега на терен.Затоа го шутнаа од Барса,јасно е дека со неафирмирани играчи знае,ама да склопи повеќе звезди у тимот,е дупе.

Видал глупакот ноќеска бил мортус пијан, напраил сообраќајка, го искршил ферарито. Ќе јаде санкции од репрезентацијата сигурно.

:facepalm:

Trenerot na Chile, Sampaoli : "CAROT ostanuva vo timot, nasiot najdobar igrac e".

Sekoj pravi greski, i taka da i site navivaci deneska bile so nego so podrska.

Класична сељачина е дечкото..

Ако Аргентина и Бразил бидат први во своите групи тогаш ќе се сретнат во полуфинале (ако пројдат во четвртфинале) . Чиле доволно е да биде прв во група и ги избегнува Аргентина и Бразил се до финале.

Od toa shto prochitav, ne bil Vidal voopshto kriv

Полош термин не можеа да одберат за ова вечер , 2 саат Бразил - Колумбија .

"Артуро Видал ја признава вината по несреќата: " Не успеав ... Им се извинувам на сите во цела земја"

Многу неуверливо со солзиве. :D

По што заклучи дека е сељак...? :kafence:

По неговото однесување на терен, а ако стварно возел со алкохол во крв на сред првенство, се потврдува мојата констатација

По што заклучи дека е сељак...? :kafence:

офф топик абе сциреа кога ми стигне известување дека ти си коментирал одма ми текнува дека имаш од мустафа мес хана џек , сликички-гифови од најаката игра на флипер евер :jeeee::masa:

Atraktiven fudbal ali na brazilcive strasno im fali klasa napagjac.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Гледав од 25-та минута навака. Само 1 репрезентација игра на теренов...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom