Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ццц гадосии пак се извадија :вонзем:
Овие Жирона се дрогираат изгледа бе, да пропуштиш водство од 0-3 на гостински терен???

98ма минута , сега ќе дадат гол и ќе заврше.

Хахаха то , аут.

То Сарагоса:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ми се оствари желбата да отпаднат мртвите Жирона и Ваљадолид
Лас Палмас-Сарагоса во крајната фаза. Било кој да отиде во Примера ќе ми биде мило :cool:

Жирона каталонските браќа како можеа толкави баксузи да се ...:place:

Што местеа ? Во последни минути изгубија пласман во прва лига .

ван дер Ваарт стигна во Севиља
CHfYRGcUkAIapDU.jpg

Што местеа ? Во последни минути изгубија пласман во прва лига .

Последното коло со Луго дадоа чист регуларен гол за 2-1 , и судиите се договараа 3 минути дали да го поништат , и на крајот го поништија. Најтоварена беше за кец.

Последното коло со Луго дадоа чист регуларен гол за 2-1 , и судиите се договараа 3 минути дали да го поништат , и на крајот го поништија. Најтоварена беше за кец.

Па од каде сега местеле , што местеле , да победат или не ? Пораз местеле ? Нејасен си .

Па од каде сега местеле , што местеле , да победат или не ? Пораз местеле ? Нејасен си .

Абе трап, 1-0 водеа цело време и во 90та минута некаде примија гол за 1-1 , за во 94та да дадат чист гол за 2-1 но судиите го поништија а овие од Жирона не се ни бунеа баш. Којзнае какви сплетки се има правено , ти викам цел свет ја играше кец оти на Жирона и требаше победа во последно коло за сигурен пласман у Примера , без да чека резултат од Спортинг.

Кажи во кладилница те бутнале , ја пак се објаснувам .:rolleyes:

То Сарагоса:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ми се оствари желбата да отпаднат мртвите Жирона и Ваљадолид
Лас Палмас-Сарагоса во крајната фаза. Било кој да отиде во Примера ќе ми биде мило :cool:
Лас Палмас играше бараж лани со Кордоба за влез во Примера, што примија на домашен терен во последна секунда гол, навивачите што се спремаа да слават влезени во терен? :D

Лас Палмас играше бараж лани со Кордоба за влез во Примера, што примија на домашен терен во последна секунда гол, навивачите што се спремаа да слават влезени во терен? :D

Да :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom