- Член од
- 23 февруари 2011
- Мислења
- 1.203
- Поени од реакции
- 2.225
Имам надворешен хард-диск со USB 3.0 и не можам да го поврзам на USB 2.0 порта, воопшто не го детекрира. Некој да не има идеја што може да е проблемот и како да се реши?
Ако имаш место во компјутерот стави поголемо вентилаторче на пример од напојување старо 70mm така подобро ќе ја лади.Луѓе мене ми рикнало вентилаторчето на графичката. Се работи за Нвидиа г210. Ме интересира за поправка дали вреди да се прај.
Или дајте некој друг совет што да се прај Јас гледав нвидиа г610 да зеам, ама па незнам дали ќе ми прај нешто проблеми со матичната.
Еве каква матична иам.
Прегледај го приврзокот 122835
И уше нешто има врска колку битна е графичката. Дали 64, дали 128?
Пробај како што објасна членот погоре, а иначе да купуваш кулер не вреди зошто самата графичка ќе ја најдеш за 1000-ка и помалце настаро.Луѓе мене ми рикнало вентилаторчето на графичката. Се работи за Нвидиа г210. Ме интересира за поправка дали вреди да се прај.
Или дајте некој друг совет што да се прај Јас гледав нвидиа г610 да зеам, ама па незнам дали ќе ми прај нешто проблеми со матичната.
Еве каква матична иам.
Прегледај го приврзокот 122835
И уше нешто има врска колку битна е графичката. Дали 64, дали 128?
Околу 1000 ден е 2 гб. Со тоа што компјутерот зависност од плочата нема да ти ги покажува сите 4 гб. Таа технологија толку може.Колку пари е да купам РАМ за ДДР2? Имам 2ГБ ама откако почнав ја да го користам компјутеров малце ми се, отворам два таба у Хром, и го почне да кочи.
Оно целиот компјутер е прегазен од време, ама голем дел од игрите на него ми одат подобро отколку на лаптоп и затоа сакам РАМ да му појачам малце додека уште работи како швајцарски сат.
Ма знам, згазен е од времето. 2009 мислам е земен доста добро и се држи. Ама кога ќе седнам да играм било што, на она лаптопчето со Интел ХД3000, џабе што имам 6ГБ рам и и3 кога е срање графичка, на овој се држи некакоОколу 1000 ден е 2 гб. Со тоа што компјутерот зависност од плочата нема да ти ги покажува сите 4 гб. Таа технологија толку може.
Ќе ги чита, само ќе ставиш 64бит windows.Ма знам, згазен е од времето. 2009 мислам е земен доста добро и се држи. Ама кога ќе седнам да играм било што, на она лаптопчето со Интел ХД3000, џабе што имам 6ГБ рам и и3 кога е срање графичка, на овој се држи некако
A da ne pravat problem grafickata i procesorot, posto se stari, moze se samo za 32 bit.Ќе ги чита, само ќе ставиш 64бит windows.
Не чита никоја верзија на виндовс, затоа што самата плочата не ги гледа. Биосот толку покажува.... стар чипсет.Ќе ги чита, само ќе ставиш 64бит windows.