Општи вело муабети, прашања, совети

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
За на петта врата повеќе ми одговара. Го видов тој, само 1 има за на петта врата и 7 и нешто илјади е. Најдов во eurostil ефтини и голем избор имаат.
Имаш во Џамбо за 1200 ден. ако си за поефтинко.

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.451
Поени од реакции
2.002
Имаш во Џамбо за 1200 ден. ако си за поефтинко.
Ми спомена и некој друг, му реков на еден другар да отиде, рече дека бил и дека немало. Ма да ќе треба изгледа јас да отидам...[DOUBLEPOST=1433972755][/DOUBLEPOST]
Знае ли некој дали работи продавницата за велосипеди и опрема Велоспринт http://velosprint.com.mk/index.php?route=common/home пошто им ѕвонам, ама телефонот не им е активен?
Би требало, тој е затрупан со работа.

Последно уредено:
Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
За петта врата бараш или пак кровни? Имаше еден лик на Спорти Сејл шиткаше Туле кровни по прифатливи цени.
Да Thule про 591 ги зема пријателче за 8000 денари два комада.На странскиве сајтови иситите се по 90-100 евра,што вака на прва се исплати.Ќе ги тестира Сабота на Маврово.Вака многу јако изледаат.А како ќе бидат ќе видиме.

За петта врата види кај пеџа во треска спорт.Таму ми се чини гледав.Во џамбо пак се најевтини.Е сега ако нема ќе треба да си почекаш

Последно уредено:

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Член од
13 септември 2009
Мислења
560
Поени од реакции
434
колку ќе ме кошта да сменам пренос (пазарски) , 2х 26 гуми надворешни (мазни или хибрид), и волан некој поголем ?

Член од
24 јануари 2015
Мислења
18
Поени од реакции
1
Може да ми кажете некоја добра продавница за велосипеди каде што има голем избор на велосипеди максимум до 8000денари?

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Некоја препорака за добро масло за ланец за роуд бајк?

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.451
Поени од реакции
2.002
Може да ми кажете некоја добра продавница за велосипеди каде што има голем избор на велосипеди максимум до 8000денари?
До 8000 денари колку што знам само MAX велосипедите се. Во секоја продавница на Агротехна.[DOUBLEPOST=1434303491][/DOUBLEPOST]
Некоја препорака за добро масло за ланец за роуд бајк?
Не знам за роуд но за мтб од кај овој земам, weldtite extreme.

Член од
24 јануари 2015
Мислења
18
Поени од реакции
1
До 8000 денари колку што знам само MAX велосипедите се. Во секоја продавница на Агротехна.[DOUBLEPOST=1434303491][/DOUBLEPOST]
Не знам за роуд но за мтб од кај овој земам, weldtite extreme.
А продавницата Модус Бајк кај се наоѓа и дали се добри овие Clermont Magusta и Clermont Freeland?

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Последно уредено:

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.451
Поени од реакции
2.002
А продавницата Модус Бајк кај се наоѓа и дали се добри овие Clermont Magusta и Clermont Freeland?
Модус бајк е во карпош 3, позади НЛБ тутунска банка. А овие клермонт поим немам какви се, како што видов барем шимано делови имаат...

Член од
24 јануари 2015
Мислења
18
Поени од реакции
1
@Acohipmk Ги гледав Макс велосипедите на Агротехна, ми фатија око. Е сега се мислам помеѓу тие што се со амортизери и без амортизери. Каков да земам, со или без амортизери? Да не се расипуваат амортизерите брзо?
И дали во Агротехна имаат делови за во случај кога ќе откаже нешто?
Гледам во ГТЦ имаат салон, па тој ми е најблизу, дали ги имаат на лагер сите велосипеди или носат по нарачка?

Последно уредено:

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
@Acohipmk Ги гледав Макс велосипедите на Агротехна, ми фатија око. Е сега се мислам помеѓу тие што се со амортизери и без амортизери. Каков да земам, со или без амортизери? Да не се расипуваат амортизерите брзо?
И дали во Агротехна имаат делови за во случај кога ќе откаже нешто?
Гледам во ГТЦ имаат салон, па тој ми е најблизу, дали ги имаат на лагер сите велосипеди или носат по нарачка?
Ај овака кој и да го земеш ке почне да се распаѓа. Според мене најдобар точак од макс точаците се оние како на град скопје што се ко на сликава

најчесто проблем со овие точаци е средната осовина одма можеш да ја замениш со касетна осовина околу 1000 ден и гумите веднаш да се сменат бидејки пукаат. Не значи дека нема да има и други проблеми макс се проклетсво од точаци ама овој малце се издвојува од другите.

Член од
28 март 2015
Мислења
7
Поени од реакции
0
Zdravo.. Sakam mislenje vo vrska so ovoj tocak, jas nemam iskustvo ne mi e za na golemi relaci cisto za do rabota i niz grad.. http://velosiped.mk/index.php/shop-store/zenski/capriolo-diavolo-600-fs-17-20-detail
..Drugo.. Bitola nema golem izbor na tocaci kaj so prosetav ili ne mi se dopadnaja ili cenite mu bea visoki spored budzetot moj.. sakam da go poracam preku internet ako mozi sovet ke vi bidam blagodarna fala :)

Kajgana Shop

На врв Bottom