Општи вело муабети, прашања, совети

Член од
30 мај 2015
Мислења
31
Поени од реакции
6
Планирам да купам нов велосипед па одбрав фирма Scott така ми се свиѓаат
Па дали се добри дека многу се мислам

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
30 мај 2015
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво,
Ми треба помош помеѓу овие модели или пак предлог до 800е за мтб за цена квалитет
outdoor.mk/index.php?route=product/product&path=60&product_id=980&sort=p.price&order=DESC&limit=100
www.probike.mk/products/438
Благодарам однапред

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.451
Поени од реакции
2.002
Здраво,
Ми треба помош помеѓу овие модели или пак предлог до 800е за мтб за цена квалитет
outdoor.mk/index.php?route=product/product&path=60&product_id=980&sort=p.price&order=DESC&limit=100
www.probike.mk/products/438
Благодарам однапред
Нема разлика трендафиле, исто е. На лице место да ги пробаш и ќе ти стане појасно кој ти прилега повеќе и ќе добиеш можеби уште некоја илјадарка попуст.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.406
Поени од реакции
16.654
Дечки, дај бе кажете како да ги исчистам ѕвездите од прашина?

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Дечки, дај бе кажете како да ги исчистам ѕвездите од прашина?
Касетата (задните) ако ја извадиш, може да ја ставиш во сад со средство за одмастување (барај во поголемиве маркети). Остави ја да "кисне" едно саат-два и потоа со четка и млаз вода испери ја и остави добро да се исуши. Оба е добро и за чистење на ланецот, но само ако го извадиш.
Во случај да не ја вадиш, најдобри се оние бебешките влажни марамчиња и четка. Макотрпен процес, ама врши работа. Истово и за напред т.е. преносот (предните).

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Користите гел за на седиштата или само јас никако да се навикнам? И ако да, од кој?

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.451
Поени од реакции
2.002
Некој да продава држачи за велосипеди некои ефтини.(за кола)

Член од
12 декември 2009
Мислења
161
Поени од реакции
69
26x1.9 (50-559) Гуми за велосипед со овие димензии дека може да се купат и по која цена?? Може и линкови ако има некој да даде да се разгледат???

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Некој да продава држачи за велосипеди некои ефтини.(за кола)
За петта врата бараш или пак кровни? Имаше еден лик на Спорти Сејл шиткаше Туле кровни по прифатливи цени.

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.451
Поени од реакции
2.002
За петта врата бараш или пак кровни? Имаше еден лик на Спорти Сејл шиткаше Туле кровни по прифатливи цени.
За на петта врата повеќе ми одговара. Го видов тој, само 1 има за на петта врата и 7 и нешто илјади е. Најдов во eurostil ефтини и голем избор имаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom