Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
http://www.rei.com/product/865703/scott-aspect-910-29er-bike-2014#tab-specs
Речиси нов...600 евра фиксно со М големина рам.
Нема разлика трендафиле, исто е. На лице место да ги пробаш и ќе ти стане појасно кој ти прилега повеќе и ќе добиеш можеби уште некоја илјадарка попуст.Здраво,
Ми треба помош помеѓу овие модели или пак предлог до 800е за мтб за цена квалитет
outdoor.mk/index.php?route=product/product&path=60&product_id=980&sort=p.price&order=DESC&limit=100
www.probike.mk/products/438
Благодарам однапред
Касетата (задните) ако ја извадиш, може да ја ставиш во сад со средство за одмастување (барај во поголемиве маркети). Остави ја да "кисне" едно саат-два и потоа со четка и млаз вода испери ја и остави добро да се исуши. Оба е добро и за чистење на ланецот, но само ако го извадиш.Дечки, дај бе кажете како да ги исчистам ѕвездите од прашина?
Колку реално вреди овој?До 120 спушта нејќе подоле... Ќе видам во игра ми е и Capriolo Passion за 6000 ама си викам ај... Едно е Canyon германско друго е српско.....
За петта врата бараш или пак кровни? Имаше еден лик на Спорти Сејл шиткаше Туле кровни по прифатливи цени.Некој да продава држачи за велосипеди некои ефтини.(за кола)
За на петта врата повеќе ми одговара. Го видов тој, само 1 има за на петта врата и 7 и нешто илјади е. Најдов во eurostil ефтини и голем избор имаат.За петта врата бараш или пак кровни? Имаше еден лик на Спорти Сејл шиткаше Туле кровни по прифатливи цени.