Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
11078239_690250724436226_4218941294106287342_n.jpg

http://www.rei.com/product/865703/scott-aspect-910-29er-bike-2014#tab-specs

Речиси нов...600 евра фиксно со М големина рам.

Планирам да купам нов велосипед па одбрав фирма Scott така ми се свиѓаат
Па дали се добри дека многу се мислам
ba6101f9b7f2af9399ac9f505866f657.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Здраво,
Ми треба помош помеѓу овие модели или пак предлог до 800е за мтб за цена квалитет
outdoor.mk/index.php?route=product/product&path=60&product_id=980&sort=p.price&order=DESC&limit=100
www.probike.mk/products/438
Благодарам однапред

Здраво,
Ми треба помош помеѓу овие модели или пак предлог до 800е за мтб за цена квалитет
outdoor.mk/index.php?route=product/product&path=60&product_id=980&sort=p.price&order=DESC&limit=100
www.probike.mk/products/438
Благодарам однапред
Нема разлика трендафиле, исто е. На лице место да ги пробаш и ќе ти стане појасно кој ти прилега повеќе и ќе добиеш можеби уште некоја илјадарка попуст.

Дечки, дај бе кажете како да ги исчистам ѕвездите од прашина?

Дечки, дај бе кажете како да ги исчистам ѕвездите од прашина?
Касетата (задните) ако ја извадиш, може да ја ставиш во сад со средство за одмастување (барај во поголемиве маркети). Остави ја да "кисне" едно саат-два и потоа со четка и млаз вода испери ја и остави добро да се исуши. Оба е добро и за чистење на ланецот, но само ако го извадиш.
Во случај да не ја вадиш, најдобри се оние бебешките влажни марамчиња и четка. Макотрпен процес, ама врши работа. Истово и за напред т.е. преносот (предните).

26x1.9 (50-559) Гуми за велосипед со овие димензии дека може да се купат и по која цена?? Може и линкови ако има некој да даде да се разгледат???

Некој да продава држачи за велосипеди некои ефтини.(за кола)

За петта врата бараш или пак кровни? Имаше еден лик на Спорти Сејл шиткаше Туле кровни по прифатливи цени.

За петта врата бараш или пак кровни? Имаше еден лик на Спорти Сејл шиткаше Туле кровни по прифатливи цени.
За на петта врата повеќе ми одговара. Го видов тој, само 1 има за на петта врата и 7 и нешто илјади е. Најдов во eurostil ефтини и голем избор имаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom