Дај некоја полесна задача има лимит на карактери на пост на форумов.А како изгледа реалноста?
Дај елаборисај...
Дај некоја полесна задача има лимит на карактери на пост на форумов.А како изгледа реалноста?
Дај елаборисај...
МИКИ го користи зборот ЕЛАБОРИРАЈ.... чудни форумски димензии.А како изгледа реалноста?
Дај елаборисај...
2+2=?Дај некоја полесна задача има лимит на карактери на пост на форумов.
Добро, верувај во нив, никој со сила не те тера да веруваш во библијата и словото божје.Просветлени се ИЛУМИНАТИТЕ
Тли2+2=?
Важи: од утре ќе почнам да го користам.[DOUBLEPOST=1434224720][/DOUBLEPOST]МИКИ го користи зборот ЕЛАБОРИРАЈ.... чудни форумски димензии.
А ова „тли„ е некој тазе религиозен поим, согласно темава или?...
Дај некоја полесна задача има лимит на карактери на пост на форумов.
Абе ојте си на диско, што мајка сте клафнале овде во религија....МИКИ го користи зборот ЕЛАБОРИРАЈ.... чудни форумски димензии.
Мики, па јас докажав дека се 52+2=?
Ам некој диско че ој некој од црква нема да мрдне.[DOUBLEPOST=1434225004][/DOUBLEPOST]Абе ојте си на диско, што мајка сте клафнале овде во религија....
Кога ќе пораснете вратетесе на религија...
Ти веруваш во нив ти цело време се нарекуваш ПРОСВЕТЛЕН!Добро, верувај во нив, никој со сила не те тера да веруваш во библијата и словото божје.
Не така, од диско право на црква да одите, да ви ги простат греовите.Ам некој диско че ој некој од црква нема да мрдне.
Обавезно дедо Стефан...Не така, од диско право на црква да одите, да ви ги простат греовите.
Јас ке бидам во првиот ред на црква утре, ти дојди да те прекрстам..
Скиентологија е баш интересна религија ми се допаѓа што е искрена а има и забегана приказна.Па разговараш со рисјанин кој нема врска од рисјанството ако не си приметил.
п.с. спред фанатизмот ништо чудно да е скиентолог (провери ги темите во мистерија и неговите мислења) или некоја слична секта.
Вонземјанецот Зорг = Борг = Бог > Бо = О = ОМ = О Мајко > МакедонијаСкиентологија е баш интересна религија ми се допаѓа што е искрена а има и забегана приказна.
Има интересни паралели со христијанството
Тетани=Грев
Хсинду=Сатана
Хабарт=Исус
Одитинг=Исповед
Психијатри=Природни Научници
Кеш=Кеш
Интересни се православните цркви и поглаварите националисти до коска.Вонземјанецот Зорг = Борг = Бог > Бо = О = ОМ = О Мајко > Македонија
КОСКА (мошти) = ОКСА (свет круг, О) = СКА = св. Благица Павловска! (БОГОРОДИЦА)Интересни се православните цркви и поглаварите националисти до коска.
Ти си имаш проблем во разбирањето на поимот религија.За тебе можеби и кабалата е религија ама не е. Учи си ти за себе,немој молим те мене таква неука да ми продаваш.Ова ГЛУП, РЕТАРДИРАН граматички точно е или незаменлива придавка е во твојот речник.Оставам на модераторот да оцени за каква придавка се работи
Море заспан, гледам не само Христијанството, него си експерт и за Будизмот, а од друга страна не разбираш основни работи.
Ќе те вратам во прво одделение и да научиш што е тоа религија, после да разговараш со мене.Немам време да те учам таблица множење
ПС. До сега два промашаја имаш. На третиот црвен картон ќе добиеш, па после ќе го видиш и мојот речник.