Jimmy
Организатор
- Член од
- 26 мај 2006
- Мислења
- 927
- Поени од реакции
- 312
Од Битола сум...во Мотоцентар и Преуматик бев...немаше.Nikade nema?
Pneumatik, euroguma, euroguma trejd itn ...
За наредната недела во Пнеуматик ќе има.
Од Битола сум...во Мотоцентар и Преуматик бев...немаше.Nikade nema?
Pneumatik, euroguma, euroguma trejd itn ...
Druze najloshi gumi u zivot sto sum gi probal nemoj da te laze nekoj Kormoran da kupuesh slucajno ziva plastika mi gi dade drugar sto uvezuva koli poklon od edno vozilo ganc novi gi vozev edna nedela i odma mu gi vrativ ( fuldata posle niv sto gi staiv bea 5 klasi bolji u sekoj pogled a pak ne e premium brend pasea vidi ti sto skartoinase toa kormoranМислење за Корморан зимски гуми 175/70R13 Дали има некој некакво искуство со гуми од Корморан. Произведени во Србија од Мишелин фабрика за европскиот пазар.
Фала за мислењето.Druze najloshi gumi u zivot sto sum gi probal nemoj da te laze nekoj Kormoran da kupuesh slucajno ziva plastika mi gi dade drugar sto uvezuva koli poklon od edno vozilo ganc novi gi vozev edna nedela i odma mu gi vrativ ( fuldata posle niv sto gi staiv bea 5 klasi bolji u sekoj pogled a pak ne e premium brend pasea vidi ti sto skartoinase toa kormoran
Мој совет почекај во пнеуматик ... а зашто сега купуваш зимски не те сфаќамОд Битола сум...во Мотоцентар и Преуматик бев...немаше.
За наредната недела во Пнеуматик ќе има.
Па за парите незнам што очекувате..Ефтино и квалитетно не одат заедно..Дебиката се класа над Корморанот..Тетинот ги возеше Корморанот на Астрата,не се жалеше толку..Словенска гума мислам дека е..Заедно со Трајалот се последни.Druze najloshi gumi u zivot sto sum gi probal nemoj da te laze nekoj Kormoran da kupuesh slucajno ziva plastika mi gi dade drugar sto uvezuva koli poklon od edno vozilo ganc novi gi vozev edna nedela i odma mu gi vrativ ( fuldata posle niv sto gi staiv bea 5 klasi bolji u sekoj pogled a pak ne e premium brend pasea vidi ti sto skartoinase toa kormoran
Ја не би ги ни погледнал. Поарно Мишелин и раат си. Е да коштаат ама ако си стиснат поарно не вози кола.Па за парите незнам што очекувате..Ефтино и квалитетно не одат заедно..Дебиката се класа над Корморанот..Тетинот ги возеше Корморанот на Астрата,не се жалеше толку..Словенска гума мислам дека е..Заедно со Трајалот се последни.
Немора Мишелин,за поефтини пари имаш добри гуми..Фулда на пример,Савата,Ханкок..Коштаат дупло поефтино од Мишелинот,а одат исто..Секако на 45.000-50.000 км ги фрлаш..Што гуми возиш ти?Мишелин ли?Ама половни?Ја не би ги ни погледнал. Поарно Мишелин и раат си. Е да коштаат ама ако си стиснат поарно не вози кола.
Нови батко МишелинНемора Мишелин,за поефтини пари имаш добри гуми..Фулда на пример,Савата,Ханкок..Коштаат дупло поефтино од Мишелинот,а одат исто..Секако на 45.000-50.000 км ги фрлаш..Што гуми возиш ти?Мишелин ли?Ама половни?
Мишелин се 4-5 место и имаат карактеристики ко МатадорЈа не би ги ни погледнал. Поарно Мишелин и раат си. Е да коштаат ама ако си стиснат поарно не вози кола.
Пирели,па Континентал,Бриџстоун,Данлоп..Мишелин не е тоа тоа што беше..Мишелин се 4-5 место и имаат карактеристики ко Матадор
Пирели се на тронот ако праиме муабет за топ гума.
Пирелите се поскапи и од мишелин, а не знам ќелавиот у која година живее.Пирели,па Континентал,Бриџстоун,Данлоп..Мишелин не е тоа тоа што беше..
Нема акција а и ретко да најдеш сега, распродадени се зимските, кога ќе дојде зима ќе си земеш ... зимоска ќе си има сигурно пак акција со 25% попуст, ќе ги разгледаш ценитеmal sovet dali e pametno vo leto da se zimaat zimski pnevmatici ? mislam da ne ima nekoja akcija ko zimski konduri so 50% popust vo leto
I koi bi gi rpeporacale nekade do 4000-5000 mkd maks. , dimenziite mi se 205/60/16 .
Fala i pozz.
Не е баш паметно,кочиониот пат на зимски и летни гуми во лето не е ист..Со зимски гуми подолго време ќе ти треба нагло да закочиш во лето,на вруќ асфалт..50% нема никој попуст да ти даде..10-20% можеш,и тоа некои гуми што 6-7 години неможе да се продадат,а како стареат ги губат квалитетите..4000-5000 гума,Фулда,Сава или Пирели,ако начекаш..mal sovet dali e pametno vo leto da se zimaat zimski pnevmatici ? mislam da ne ima nekoja akcija ko zimski konduri so 50% popust vo leto
I koi bi gi rpeporacale nekade do 4000-5000 mkd maks. , dimenziite mi se 205/60/16 .
Fala i pozz.