Гуми (пневматици)

Член од
11 август 2011
Мислења
23
Поени од реакции
13
Мислење за Корморан зимски гуми 175/70R13 Дали има некој некакво искуство со гуми од Корморан. Произведени во Србија од Мишелин фабрика за европскиот пазар.
Druze najloshi gumi u zivot sto sum gi probal nemoj da te laze nekoj Kormoran da kupuesh slucajno ziva plastika mi gi dade drugar sto uvezuva koli poklon od edno vozilo ganc novi gi vozev edna nedela i odma mu gi vrativ :(( fuldata posle niv sto gi staiv bea 5 klasi bolji u sekoj pogled a pak ne e premium brend pasea vidi ti sto skartoinase toa kormoran :)

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Druze najloshi gumi u zivot sto sum gi probal nemoj da te laze nekoj Kormoran da kupuesh slucajno ziva plastika mi gi dade drugar sto uvezuva koli poklon od edno vozilo ganc novi gi vozev edna nedela i odma mu gi vrativ :(( fuldata posle niv sto gi staiv bea 5 klasi bolji u sekoj pogled a pak ne e premium brend pasea vidi ti sto skartoinase toa kormoran :)
Фала за мислењето.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Од Битола сум...во Мотоцентар и Преуматик бев...немаше.
За наредната недела во Пнеуматик ќе има.
Мој совет почекај во пнеуматик ... а зашто сега купуваш зимски не те сфаќам

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.351
Поени од реакции
1.219
Па за парите незнам што очекувате..Ефтино и квалитетно не одат заедно..Дебиката се класа над Корморанот..Тетинот ги возеше Корморанот на Астрата,не се жалеше толку..Словенска гума мислам дека е..Заедно со Трајалот се последни.

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Па за парите незнам што очекувате..Ефтино и квалитетно не одат заедно..Дебиката се класа над Корморанот..Тетинот ги возеше Корморанот на Астрата,не се жалеше толку..Словенска гума мислам дека е..Заедно со Трајалот се последни.
Ја не би ги ни погледнал. Поарно Мишелин и раат си. Е да коштаат ама ако си стиснат поарно не вози кола.

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.351
Поени од реакции
1.219
Ја не би ги ни погледнал. Поарно Мишелин и раат си. Е да коштаат ама ако си стиснат поарно не вози кола.
Немора Мишелин,за поефтини пари имаш добри гуми..Фулда на пример,Савата,Ханкок..Коштаат дупло поефтино од Мишелинот,а одат исто..Секако на 45.000-50.000 км ги фрлаш..Што гуми возиш ти?Мишелин ли?Ама половни?

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Немора Мишелин,за поефтини пари имаш добри гуми..Фулда на пример,Савата,Ханкок..Коштаат дупло поефтино од Мишелинот,а одат исто..Секако на 45.000-50.000 км ги фрлаш..Што гуми возиш ти?Мишелин ли?Ама половни?
Нови батко Мишелин

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.934
Поени од реакции
8.567
Мишелин се 4-5 место и имаат карактеристики ко Матадор

Пирели се на тронот ако праиме муабет за топ гума.

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.351
Поени од реакции
1.219
Мишелин се 4-5 место и имаат карактеристики ко Матадор

Пирели се на тронот ако праиме муабет за топ гума.
Пирели,па Континентал,Бриџстоун,Данлоп..Мишелин не е тоа тоа што беше..

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.934
Поени од реакции
8.567
Пирели,па Континентал,Бриџстоун,Данлоп..Мишелин не е тоа тоа што беше..
Пирелите се поскапи и од мишелин, а не знам ќелавиот у која година живее.

Член од
12 декември 2009
Мислења
161
Поени од реакции
69
Кој има шанса да купи Vredestein гуми нема да се покае. Уште ги користим м+с185/65/14 едно парче 84 лева од Бугарија се купени.

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
757
Поени од реакции
1.924
mal sovet dali e pametno vo leto da se zimaat zimski pnevmatici ? mislam da ne ima nekoja akcija ko zimski konduri so 50% popust vo leto :brlav:
I koi bi gi rpeporacale nekade do 4000-5000 mkd maks. , dimenziite mi se 205/60/16 .
Fala i pozz.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
mal sovet dali e pametno vo leto da se zimaat zimski pnevmatici ? mislam da ne ima nekoja akcija ko zimski konduri so 50% popust vo leto :brlav:
I koi bi gi rpeporacale nekade do 4000-5000 mkd maks. , dimenziite mi se 205/60/16 .
Fala i pozz.
Нема акција а и ретко да најдеш сега, распродадени се зимските, кога ќе дојде зима ќе си земеш ... зимоска ќе си има сигурно пак акција со 25% попуст, ќе ги разгледаш цените

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.351
Поени од реакции
1.219
Fala i pozz.
Не е баш паметно,кочиониот пат на зимски и летни гуми во лето не е ист..Со зимски гуми подолго време ќе ти треба нагло да закочиш во лето,на вруќ асфалт..50% нема никој попуст да ти даде..10-20% можеш,и тоа некои гуми што 6-7 години неможе да се продадат,а како стареат ги губат квалитетите..4000-5000 гума,Фулда,Сава или Пирели,ако начекаш..

Kajgana Shop

На врв Bottom