Копа Америка 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот на Копа Америка 2015?

• Вкупно гласачи
    146
  • Гласањето е завршено на .

Hot-Colombia-World-Cup-Fans.jpg

2015-Colombia-Copa-America-Adidas-Home-Jersey-Wallpaper.jpg

Уф какоф страшен и интересен тим имаат тоа е чудо! Многу репрезентации можат да позавидат на напаѓачиве со кои располагаат моментално овие.

Се надевам ќе изгазат и дека ќе ги начекаат Бразил ко шо ги начека Германија!

ИДЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!​

Hot-Colombia-World-Cup-Fans.jpg

2015-Colombia-Copa-America-Adidas-Home-Jersey-Wallpaper.jpg

Уф какоф страшен и интересен тим имаат тоа е чудо! Многу репрезентации можат да позавидат на напаѓачиве со кои располагаат моментално овие.

Се надевам ќе изгазат и дека ќе ги начекаат Бразил ко шо ги начека Германија!

ИДЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!​
Па си можел да ми дадеш лајк на анализата кога веќе навиваш за нив. : ))

Иначе дојдов за друго.

Добро, зошто никој од вас не го спомна тоа :)

Еднаш мајка ми имаше оставено да одмрзнува стекот кога ќе се врати од работа да го прави, ама ај јас паметна, ќе ги изненадам и ќе направам за јадење. Ај тоа што стековите ко прво не ги исчукав, ги бутнав да се пржат у тава такви дебели ко гранати :pos: па ми се јави една другарка на телефон. Скроз заборавив на стековите, ми текна на нив кога веќе почна да мириса и кога ги видов, како од крематориум извадени беа :D:D:D Ги лажев дома после некако, демек покрцкави, таков бил рецептот, модерни биле така да се јадат (втффф :D)

До утре обавезно да ја потсетите Илумиус да го префрли постот на Ел Нињо, оти очигледно заборава работи, а постот неможе да замириса како стековите, што значи нема тероија да и текне.

Па си можел да ми дадеш лајк на анализата кога веќе навиваш за нив. : ))
.
Курatz лајк пошо ја сакаф да ја праам али некако ми избега моментот коа сте се договарале а-у.

ваљда ќе приметиш дека раткапните ќе ти ги нема.
бандаши имам бе дечко ориЏинал VW језда сме од Ѓорче со Пејо ама не сме до толку отепани ебаго

Дaј некoј aкo знaе некa кaже дaли ќе дaвaaт нa другa прoгрaмa oсвен Аренa :D

Sent from my LG-D280 using Tapatalk

Јас ја отворив темава, па еве и официјално да ја отворам за смртниците што не правеа анализи :cujte:
пиче што ме лажеш бе дека ти не си можел да ја отвориш темата за нас смртниците туку други луѓе посочи ? :D

пиче што ме лажеш бе дека ти не си можел да ја отвориш темата за нас смртниците туку други луѓе посочи ? :D
Па не ја отворив јас. :D
Сладоледџијата кажа обавезно да ја отворите темата за Копа Америка!!!

И оп, ја отворија. Технички, ти ја отвори. :icon_mrgr:

иначе страшни репки има еј, поготово Аргентина, Колумбија, Уругвај па еве и Бразил, ма да би ги ставил вака фаворитите за освојување + Чиле нормално да не го заборавам бидејќи е домаќин ама и солиден состав имаат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom