Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Го заебаа овој Видал каталонците :D

Би било паметно да им го пуштат на Севиља на заем до Јануари, но со клаузула да не игра у ЛШ за нив.
Да има рутина со натпревари. Не е исто да тренира, а да не игра.

Го заебаа овој Видал каталонците :D
Видал е крило, не знам зошто сите го рачунаат како бек. Не знам дали има 5 утакмици изиграно на десен бек. Ваљда нешто како Адриано ќе биде, што ќе покрива милион позиции.

Ница потврди дека потпишале договор со Хатем Бен Арфа.

CHCTIfcXEAACxPm.jpg

Еднаш имам пишано, еве пак. Заедно почнаа со Карим и Самир али овој има некоја фалинка у главата, дефинитивно. Колкав потенцијал имаше да се развие...

Видал е крило, не знам зошто сите го рачунаат како бек. Не знам дали има 5 утакмици изиграно на десен бек. Ваљда нешто како Адриано ќе биде, што ќе покрива милион позиции.
Знам оти е крило, ама реално дури и сега има повеќе шанса да изигра повеќе утакмици како бек, отколку на крило за Барселона. :P

Еднаш имам пишано, еве пак. Заедно почнаа со Карим и Самир али овој има некоја фалинка у главата, дефинитивно. Колкав потенцијал имаше да се развие...
Кој Самир?

Искрено мислам дека кај Бен Арфа дека главата не беше проблем, туку дека тоа му беше врвот.

Последно уредено:
Не само главата,туку и повредите.

Juventus: Pirlo, Pogba, Marchisio, Vidal (£7.8m) + Khedira (free)

beachsmiley.gif

Убавата вест ја уништи со ужасие жанровска песна. Како можеше такво нешто да учиниш!? :D

p.s. сериозен сум за песната!

CHIN00JUkAAr__t.png

CHHx6ZTVAAAipHg.png

CHCruQkW8AAJibL.png

CG9r6F3WQAA6hwT.png

Арсенал ќе се ослободи од Диаби. Што ќе прават без него не знам :confused:

CHIN00JUkAAr__t.png

CHHx6ZTVAAAipHg.png

CHCruQkW8AAJibL.png

CG9r6F3WQAA6hwT.png

Арсенал ќе се ослободи од Диаби. Што ќе прават без него не знам :confused:
Толку многу глупости има на сликата за Манчестер што ме фати туѓ срам....

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom