Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Дали некој може да ми даде линк од онлајн стриминг или торент ако постои, не го гледав во кино до балчак а сакам да го гледам?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Дали некој може да ми даде линк од онлајн стриминг или торент ако постои, не го гледав во кино до балчак а сакам да го гледам?
Го нема засега на торент или онлајн воопшто...

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.170
Поени од реакции
10.138
Го изгледав Каде се парите и уште се прашувам КАДЕ Е КОМЕДИЈАТА во филмот. Аматерско неразработено сценарио, напален режисер што у не знам колку сцени ги снимаше женскиве у гз, доолги и досадни сцени, што добиваш впечаток дека целиот материјал што го имал “режисерот“ го залепил само, аматери пред камера од машки мрсули со мускули, а без мозок и женски лигли.. Немам зборови. И на крај еден пост што ме пресмеа. Треба да си антиталент за филмови, за ова да ти биде најјак филм. :pos: Па и најавата на Картер, сите МК филмови тргнуваат од фестивали, а ние прво сакаме да го прикажеме филмот пред публика, а потоа ќе одиме по светските фестивали. :pos::pos::pos:

Kade se parite.JPG

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Frances.Ha-Инди-хипстерајско филмче ама добро(препорака)

Big Eyes-Филмов е оштетен christoph waltz одличен каква насмевка уф неможам да најдам фото ама кој го има гледано знае дека многу е добра иако на моменти како ништо друго да не знаеше да покаже освен таа голема широка џокерска насмевка но одлично приказната цепа со голема брзина ти уживаш крајот(Кибритот) позицијата на камерманот тоа е позајмено али ајде:icon_lol: 8-10

krysten ritter-:place::place::place:колку е добра се сретнавме на снимањето на Бреакинг бад ама од тогаш еве незнам 2ипол години цепаме заедно и супер ни е

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Ставовите на 90% од хипстерите у денешно време
Tarantino не го бива.
Исто и "Ethernall Sunshine.." и "Lost in Translation" не ги бива.
Mission to Mars на де Палма е многу добар филм.
Што е работата со Star Wars не знам, мене ми немаат врска.
Нолан е жива досада, а Николсон беше подобар како Џокерот од Леџер.

H

HoT IcE

Гостин
Да фатиш да го тепаш со стап за млатење ораси дур лански мрсули не му излезат. Е тоа за таквите.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Ридли Скот одамна веќе требаше да се пензионира, а Стивен Спилберг е толку станат outdated што мисли дека филм за Студената војна ќе биде интересен? Исто како да направиш нов филм за бокс... зошто.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.056
Поени од реакции
42.763
Ридли Скот одамна веќе требаше да се пензионира, а Стивен Спилберг е толку станат outdated што мисли дека филм за Студената војна ќе биде интересен? Исто како да направиш нов филм за бокс... зошто.

Kajgana Shop

На врв Bottom