- Член од
- 28 март 2006
- Мислења
- 17.878
- Поени од реакции
- 12.409
Ааа, имаш право. Што те боли за од Групчин и до Уким...не е тоа Македонија.Во школите колку што видов не учат Македонци..
Е ова е федерализација, а не онаа маица од пред влада.
Ааа, имаш право. Што те боли за од Групчин и до Уким...не е тоа Македонија.Во школите колку што видов не учат Македонци..
Кој рече дека ШТО МЕ БОЛИ? Тоа што училиштето ќе се вика јашар беј ор уатевер не ја менува ситуацијата на терен. 200.000 државјанства на пример ја менуваат. Или правење општина од мнозински македонска во мнозински албанска менува ситуација. На крају краева земи прави деца не дреми на форум.Ааа, имаш право. Што те боли за од Групчин и до Уким...не е тоа Македонија.
Е ова е федерализација, а не онаа маица од пред влада.
Кој рече дека ШТО МЕ БОЛИ? Тоа што училиштето ќе се вика јашар беј ор уатевер не ја менува ситуацијата на терен. 200.000 државјанства на пример ја менуваат. Или правење општина од мнозински македонска во мнозински албанска менува ситуација. На крају краева земи прави деца не дреми на форум.
Не ја менува.
А помилувањето на хашките осуденици ја менува или не ја менува ситуацијата на терен?
Рабираш дека си смешен како кловн, така? Дека те сметаат за куропушач, за беден спинер? Чисто ме интересира?Не ја менува.
Мене една работа ме интересира, дали ти се дига кога нарекуваш некого куропушач на форум? Тоа е единствено логично објаснување некој 40+ да дреме на форум и секој втор збор да му е КУР и куропушач. Ако ти се дига одобрувам. Продолжи и биди среќен.Рабираш дека си смешен како кловн, така? Дека те сметаат за куропушач, за беден спинер? Чисто ме интересира?
Не ми одговори на прашањето.[DOUBLEPOST=1433838895][/DOUBLEPOST]Се повикуваат @jamajka и @Vanlok да ја објаснат поврзаноста на овој случај со гасоводот, и да ни ги отворат очите за тоа како оваа влада ги брани националните интереси.Мене една работа ме интересира, дали ти се дига кога нарекуваш некого куропушач на форум? Тоа е единствено логично објаснување некој 40+ да дреме на форум и секој втор збор да му е КУР и куропушач. Ако ти се дига одобрувам. Продолжи и биди среќен.
Фино што си признаваш, ама нема некоја потреба да се вадиш со @puno или @Dardan-ia . Не се правеа они племенити македонци.Така е. Сега да продолжиме да вееме албански знамиња! Поздрав до @puno и @Dardan-ia дали сте задоволни?
не се ни оддалеку 200, ниту 150 (како што гласеше митот). Погледни ја разликата во РМ,од 1981-2002 е 123.000, 1991-2002 е 64.000, за цела Македонија.Кој рече дека ШТО МЕ БОЛИ? 200.000 државјанства на пример ја менуваат. Или правење општина од мнозински македонска во мнозински албанска менува ситуација. На крају краева земи прави деца не дреми на форум.
доказ повеќе што се сработија градоначалниците на Чаир.Или правење општина од мнозински македонска во мнозински албанска менува ситуација.
тогаш ја менуваше знамето на маицата на протестантот, а сега не ја менува...Тоа што училиштето ќе се вика јашар беј ор уатевер не ја менува ситуацијата на терен.
Само едно блиц прашање, бидејќи си упатен во овие високи политики. Дали сите ограбени/оштетени цркви во тетовско-гостиварскиот регион и сите претепани/ограбени Македонци по автобуси, се вака договарани?После 3 години драма, битки со пресврти, глумење опозиција во позиција, Владини партнери кои само сонот ги дели (можеби и во соништа заедно се) а сепак пред јавност настапуваат како големи непријатели, верувале или не ќарат од национализмот, како е можно тоа? Епа ете:
Дпмне: Ало господа од ДУИ, сакаме да почнеме со изградба на црква во Кале.
Дуи. Аааа, ви паднал рејтингот нешто а?
Дпмне: Да бе мајката, новата анкета што ја спроведовме вели дека за 5% имаме помал рејтинг.
Дуи: Добро тогаш имате дозвола да започнете со изградба, ама знаете потоа што треба?
Дпмне: Ахахаха, да да да, ќе биде и за вас добро, дали се сложувате на пример ваши пратеници и министри да учествуваат во рушење на мал дел од црквата откако ќе се изгради карабината?
Дуи: Одлична идеја, мислам дека тоа ќе го надомести рејтингот на нашата партија откако вие ќе започнете со изградбата.
Утредента откако функсионерите на ДУИ ја оштетија црквата на Кале
Училиштата не ја менуваат ситуацијата ок....Кој рече дека ШТО МЕ БОЛИ? Тоа што училиштето ќе се вика јашар беј ор уатевер не ја менува ситуацијата на терен. 200.000 државјанства на пример ја менуваат. Или правење општина од мнозински македонска во мнозински албанска менува ситуација. На крају краева земи прави деца не дреми на форум.