Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој може да ми даде линк од онлајн стриминг или торент ако постои, не го гледав во кино до балчак а сакам да го гледам?

Дали некој може да ми даде линк од онлајн стриминг или торент ако постои, не го гледав во кино до балчак а сакам да го гледам?
Го нема засега на торент или онлајн воопшто...

Го изгледав Каде се парите и уште се прашувам КАДЕ Е КОМЕДИЈАТА во филмот. Аматерско неразработено сценарио, напален режисер што у не знам колку сцени ги снимаше женскиве у гз, доолги и досадни сцени, што добиваш впечаток дека целиот материјал што го имал “режисерот“ го залепил само, аматери пред камера од машки мрсули со мускули, а без мозок и женски лигли.. Немам зборови. И на крај еден пост што ме пресмеа. Треба да си антиталент за филмови, за ова да ти биде најјак филм. :pos: Па и најавата на Картер, сите МК филмови тргнуваат од фестивали, а ние прво сакаме да го прикажеме филмот пред публика, а потоа ќе одиме по светските фестивали. :pos::pos::pos:

Kade se parite.JPG

Frances.Ha-Инди-хипстерајско филмче ама добро(препорака)

Big Eyes-Филмов е оштетен christoph waltz одличен каква насмевка уф неможам да најдам фото ама кој го има гледано знае дека многу е добра иако на моменти како ништо друго да не знаеше да покаже освен таа голема широка џокерска насмевка но одлично приказната цепа со голема брзина ти уживаш крајот(Кибритот) позицијата на камерманот тоа е позајмено али ајде:icon_lol: 8-10

krysten ritter-:place::place::place:колку е добра се сретнавме на снимањето на Бреакинг бад ама од тогаш еве незнам 2ипол години цепаме заедно и супер ни е

Ставовите на 90% од хипстерите у денешно време
Tarantino не го бива.
Исто и "Ethernall Sunshine.." и "Lost in Translation" не ги бива.
Mission to Mars на де Палма е многу добар филм.
Што е работата со Star Wars не знам, мене ми немаат врска.
Нолан е жива досада, а Николсон беше подобар како Џокерот од Леџер.

Ридли Скот одамна веќе требаше да се пензионира, а Стивен Спилберг е толку станат outdated што мисли дека филм за Студената војна ќе биде интересен? Исто како да направиш нов филм за бокс... зошто.

Ридли Скот одамна веќе требаше да се пензионира, а Стивен Спилберг е толку станат outdated што мисли дека филм за Студената војна ќе биде интересен? Исто како да направиш нов филм за бокс... зошто.
c9e1095062393a24dab581243efc2de1caad68a4a78377fcb4a8fe54472060f1.jpg

За Prometheus уште не знам дали го сакам или не, некако ми е mixed feelings самиот филм :( ама Exodus, продуцент на Child 44 со Том Харди и Гери Олдман со руски акцент... шо знам. Како да не ми е истиот човек. :unsure:

За Prometheus уште не знам дали го сакам или не, некако ми е mixed feelings самиот филм :( ама Exodus, продуцент на Child 44 со Том Харди и Гери Олдман со руски акцент... шо знам. Како да не ми е истиот човек. :unsure:
Нема потреба да те убедувам за Прометеус, на мене ми беше sci-fi освежување а и така го доживеа најголем дел од публиката, Child 44 го немам гледано, а Егзодус изгледаше како недоволно разработен филм, а и беспотребно се меша у fantasy жанрот, не му лежи.

Нема потреба да те убедувам за Прометеус, на мене ми беше sci-fi освежување а и така го доживеа најголем дел од публиката, Child 44 го немам гледано, а Егзодус изгледаше како недоволно разработен филм, а и беспотребно се меша у fantasy жанрот, не му лежи.
На берберот мој омилен филм му е Prometheus и секогаш кога одам на шишање ми го раскажува одново. Еднаш го имам гледано а го знам напамет цел :icon_mrgr:

On the Silver Globe (1988) oвој исто. Обработува една од најоригиналниte идеи во филм со нагласок на Sci-Fi некош изведени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom