Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Па и Денерис е у рамки на нормала, ама Дернарис :D :D Мене повеќе ми е смешно вака кога читам Дернарнис вттф :D
Ако не од сега Деци ќе ја викаме нагалено и крај.
Добро зошто не ја викате Дени :D глеам по утубе :D и готово да не се карате

"After Stannis loses the Battle of the Blackwater and attempts to strangle Melisandre,she talks him down and has him look into the flames,where he sees a vision of the future - a great battle in the snow.Foreshadowing this week`s events,she tells him:"You will betray your family.You will betray everything you once held dear."

Инaку oвa е Season 2, Episode 10, 18:31-22:06min.И пoсле читaм oвде некoи нaпишaле ХБO гo мењaл сценaриoтo рaди oвa/oнa или не му билo oвa у плaн нa Мaртин!?! Yeah right!

Баш се бара влакно во јајце, да ми кажеше некој дека ваква сцена ќе гледам во тв серија немаше да поверувам никогаш, да не заборавиме какви беа последните 30мин од 8ма епизода.

Ептен ја утнаа работата со новите ликови овие религиозните фанатици и ликовите од Дорн, наместо да бидат освежување тие ја затупеа работата до смрт. Не ми е јасно што се случи со Варис, не верувам дека така глупо ќе го изгубиме од приказната веројатно после ова и тој ќе слушне за настаните во Мирин. Многу ми е некако јак Тормонд се надевам дека нема да го скинат од серијата

tumblr_np96x6sFci1qb0st4o1_500.gif

И на крај, кога помислив дека конечно Денерис ќе ми се засвиѓа како лик, пошто се наежив кога се качи на Дрогон и полета, ете ја таа себична си одлета, додека другите останаа доле опколени од Харпите.:uzi:

Мислам дека тргна да ги ослободи и другите два змеја. Инаку кај ќе иде сама со Дрогон? Кој друг план би ковала?

(I haven't watched the promo if there's hints about her plan there)[DOUBLEPOST=1433795557][/DOUBLEPOST]
"After Stannis loses the Battle of the Blackwater and attempts to strangle Melisandre,she talks him down and has him look into the flames,where he sees a vision of the future - a great battle in the snow.Foreshadowing this week`s events,she tells him:"You will betray your family.You will betray everything you once held dear."

Инaку oвa е Season 2, Episode 10, 18:31-22:06min.И пoсле читaм oвде некoи нaпишaле ХБO гo мењaл сценaриoтo рaди oвa/oнa или не му билo oвa у плaн нa Мaртин!?! Yeah right!

Да отиде контра жена му на пример, ќе важеше како betraying his family. Или откажување од лудиов негов квест.

That would've made more fucking sense than burning your own god damn daughter. Its vague enough that they could have gone so many ways with it. Не ме јеби за Мартин, Мартин попаметно игра со емоционалните копчиња.

Само јас сум разочаран од битката помеѓу робовите? Ептен беше аматерска.

А што се дешава со Бран Старк ? Има некој идеја зошто го нема сезонава, или па ја не се сеќавам дека сум го гледал :D Ваљда ќе убацат некоја сцена во финалево со него како вовед за тоа што ќе се дешава во 6та сезона :)

Мислам дека тргна да ги ослободи и другите два змеја. Инаку кај ќе иде сама со Дрогон? Кој друг план би ковала?

Абе она може отиде да ги ослободи, ама тие се затворени у некој подрум. Дур се врати она, мислиш овие ќе преживеат?
(т.е они ќе преживеат пошто е серија, ваљда нема Тирион сеа вака да умре, ама реално глеано, они и така пред да дојде змејот веќе ќе беа мртви, а сеа без него им се зголемија шансите)

Тоа шо викате зошто толку малку unsullied имаше во арената, тука се слагам, грешка на Денерис, знаеш дека имаш немири, револуции, непријатели во самиот град и на таков голем собир со толку малку гарда?

А Харпите тоа добро го искористиле, се организирале, маските и ножевите им беа под мантиите и затоа unsullied уште еднаш беа фатени неспремни, не толку по нивна вина туку на Денерис, а и на Дарио, како главен воен советник.

Убав совет и дае советникот,убиј ги сите.Изглеа тоа ќе биде на крај,на еден или друг начин:icon_lol:

А што се дешава со Бран Старк ? Има некој идеја зошто го нема сезонава, или па ја не се сеќавам дека сум го гледал :D Ваљда ќе убацат некоја сцена во финалево со него како вовед за тоа што ќе се дешава во 6та сезона :)
Премногу напред е неговата сторија, нема ни да го има мислам во последната епизода. Друг проблем е актерот што го толкува Брен. Пораснат е повисок од Ходор и ако накачи едно 2-30 кила ќе треба тој да го носи Ходор на грб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom