Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Леле гадови еврејски, го уништија ликот. 4 сезони му ебаа матер на Станис, од најдобар, најправеден лик во книгите го направија бетер од the Night King. Не се сеќавате на неговите триумфи затоа што прикажаа 2 секунди куродрвица наместо епски битки и Станис Станис Станис. И кога помисливме конечно почнаа да го прикажуват како што треба сезонава они тоа го правеле за ебен шок. Станис, оној што на останатите им вели дека ако тој загине треба да се борат ќерка му да биде на тронот, оној што не ја ликвидирал кога фатила ебена ебола и сида у едно, оној што кога Мелисандре му се моли да ја пали ќерка му он и вика иди моли се не замарај...оној Станис во серијата ја ликвидира ќерка му, единствениот преостанат Баратеон и единствен негов наследник. Кој кур ебате?

Демек дебелиот ЏРРМ истото планирал. Ма не ме јеби, не се ни на иста локација. Ако ја ликвидира некој во книгите тоа ќе биде Мелисандре без знаење на Станис. Говеда смрдосани, чир на мозок да фатат се да им... по список.

Од промово за наредна епизода ми изгледат дека Дернарис е малце изгубена со змејот..
БРАТ ДАЕНЕРИС АМАН ВЕЌЕ
Д А Е Н Е Р И С

Дернарис, па Дернарис, на аватар ја имаш.
Izvini, ama se iznervirav :3 ^_^

Колку ме разочара сценава со станис мислев да прекинам со глеање. Како му го развија карактерот,не знаат кај тераат сценаристиве.

Уместо Денерис овие 5 сезони можеа комотно онака да има еден постер од нејзе залепен на даска од дрво и немаше ништо да изгуби серијава. Буквално ништо интересно нема кажано или направено прави само како други ќе и кажат. Ликовите околу неа се далеку поинтересни него она. Бар цицките да ги извадеше али не демек стана преславна за да се открива пак на екран :icon_lol:.

na site im e cudno kako 20 luge zapalija site zalihi...a okej im e kako 5 luge se branea od 100 so zlatni maski ali neli doe zmejot sve e prosteno paahahahahha

Се сте кажале шо имаше за кажување, тука сме во размислувањата. Инаку во финалево очекувам малку хаос да настане во Кингслендинг, од најактивна и најзабавна приказна после смртта на Тајвин се претвори во мизерија во движење, со досадниот High Seaton и цела таа религиозна приказна.
Sand Snakes беа епик промашување сезонава, за тоа се сложуваме сите, шо беше шемата со играта у занданата, уште на крај slut и рече бе...
И доро намалете со споредбите со книгите, сфаќаме дека сте напнати оти не е исто и дека се менуваат работи, ама како тргнавте, којзнае кај ќе стасате.

Sent from my Lenovo A5500-F using Tapatalk

Pssst nemoj da kakate za epizodava, se kaci Zlatokosa, zamislete site 3 da dojdoa, mokjno baagi, e sega neka gi pali trojcata I kaj snow napomos so WW :)

Да и го закачам, убијтеме, рацеве пак така ќе ми ја напишат, и не е само таја полно имина ги грешам, скаран сум со другиве јазици тешко ми е:cautious:. Да е жива и здрава ХБО со мкд превод иначе кој ќе се мачеше со сериава..
Ама ај атерот ви е голем ќе ја запамтам сега :0.

ОУ МАЈ ФАКИНГ ГОД :eek:
Луѓе епизодава си згрми буквално, не барајте влакно во јајце.
Очекувано беше ова со Станис уште кога го испрати сер Давос на ѕидот сфатив дека ќе ја жртвува ќерка му.. Ептен ripped of Троја ми беше оваа сцена (мех веќе видено) ама да признаам ептен трогателно.. Во еден миг кога Џон пристигна со дивјаците на ѕидот помислив дека нема да ги пуштат, инаку она детето Оли мати нешто по погледот му се познава.
Мерин факинг Трант педофил испадна на крајо, ќе го суреди Арја него осеќам уште тој и остана на списокот и Планината.
Уште не можам да го протумачам овај кралот Доран дали игра некоја дупла игра или стварно е толку добродушен не ми е јасно, и со цел памет го испраќа син му во Кингс лендинд.. не ми мириса на арно некако. :cautious: Sand snakes можат да ги тргнат од сценарио и нема да приметиме ич да не му ја мислат. А финалната сцена беше epic, иако го предвидов ова искрено.. Ама Дрогон мислам дека не е спремен за војна сеуште, рано му е за во Кинг лендинг..
Ајде да видиме 10 епизода што ќе донесе, како ја засилија работава последните две епизоди сега крајната има да се тресиме :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom