Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Што поточно ти треба?
Оваа навреденава фаца?
UIO1BOF.png

Ако е можно целоснот текст како quote, заедно со сликата?

Следната епизода ја најавуваат како 'break the internet'. Типувам дека ќе се појави Бенџен Старк/духот на Нед/Џон Сноу умира.

Ако е можно целоснот текст како quote, заедно со сликата?
20 минути поебав.
Еден лајк не е доволен. Ќе ми бараш уназад 10 поста и 10 лајка минимум да добијам.

bmDnldL.jpg

ја си мислев дека змајот е нешто као.... “блујам огин како ламја, не ме буши куршум и не ме сече сабја :icon_mrgr:, оно го начичкаа со копја и стрели како ордевер, ќе умреше за малце.

20 минути поебав.
Еден лајк не е доволен. Ќе ми бараш уназад 10 поста и 10 лајка минимум да добијам.

1cRjSUc.jpg

Пошто ти е заклучен профилот, секој нареден пост во оваа тема ти е лајк од мене 15-20 негде, макар и да речеш дека Калиси е грда ко мисирка. :D

Каква епизода и каква последна сцена :cuc::cuc:

Воведот со приказната за dance of dragons беше одлична увертира во последната сцена, а фацата на Тирион секогаш кога ќе го види змејот е прајслес.

tumblr_npm6wy26KQ1qe0upgo1_400.gif

После настанот со принцезата Шерин зборувајте ми како мачна беше сцената со силувањето на Санса.

Успеаа да ми го уништат омилениот лик, подобро ќе беше да го убиеа... Станис :(

Последнава сцена ни 2 % не ја вади сезонава полна срања.

415783-9f633b66-0d85-11e5-a7cb-854c2b6b7d3b.jpg

Уништен и скршен, ништо добро не му предвидувам

Еееј се поубеден сум дека ќе го испуши Станис на крај. Чим вика оваа "The Lord of the light has made good on his promise", веднаш можам да замислам како иде у курац Станис и у последните моменти од животот сфаќа дека на празно верувал и џабе си ја жртвуваше ќерката, единствената среќа што му беше у животот.

Еееј се поубеден сум дека ќе го испуши Станис на крај. Чим вика оваа "The Lord of the light has made good on his promise", веднаш можам да замислам како иде у курац Станис и у последните моменти од животот сфаќа дека на празно верувал и џабе си ја жртвуваше ќерката, единствената среќа што му беше у животот.

И ја истото го мислам, ама пред тоа да се деси нека им ебе матер барем на Болтоните.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom