Работа во Катар и Дубаи

Искуство има некој со оваа агенција http://www.pes.mk ?

Работа во Катар, Дубаи = модерни робови.

Подобро да преживуваш а да си слободен отколку да си роб.

Бидејќи преживувањето со овие плати во Македонија не е своевидно ропство.

:zver:

дали може да се преживее во Дубаи со 1100долари ? добив понуда за Дубаи за во бутик за таа плата , не ми е платено ништо за сместај сама да си најдам , но добив и понуда за Катар платено све 780 долари , што е подобро ??
Јас мн сакам да одам Дубаи некако Катар ми е мн конзервативна земја ....

Бај д веј Емиратите е троа скапичко за живуркање--
пиво во кафич 9 еу
пица-10 еу
цигари просек 2 еу
такси старт 1 еу+...
плата 400-500 еу
избирајте последна опција за наваму ако немате друго чаре !!!

За оние што се во дубаи дали го знаат овој хотел Jumeirah и дали има некој искуство со него?

И какво е, позитивно, негативно ?
позитивно , праќаш cv , ќе те контактират и ќе се ти кажат кога да идеш на интервју што како , се плаќа 50 евра за сертификат дека си поминал за келнер демек без тој сертификат неможеш да аплицираш ,тие шо идат 1 пат прават англиски тест кој е боза ,ако те интересира друго нешто пиши тука или пп

Dali imate aplicirano vo ovaa agencija jobhuntergulf.com za malku ke se prijavev ama mi bara pasos. Dali ima nekoj isprateno kopija od pasos na ovaa strana?????

Имам неколку прашања во врска со аплицирање и заминување.

- Како се одвива интервјуто? Колку е потребно познавањето на англиски јазик (до кој степен гледаат на тоа) ?
- Дали е морално претходно искуство и дали може да се помине со лажно искуство т.е доколку бараат земени потписи од работно место исто на она што сакаш и да аплицираш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom