Indigo
баниран/а
- Член од
- 8 септември 2012
- Мислења
- 763
- Поени од реакции
- 414
Кај си читал дека сам побарал да влезе во бокс?
На интернет. Ххахаха.. Не се сеќавам пиши на гугл ќе видиш..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај си читал дека сам побарал да влезе во бокс?
Ај најди го изворот па ќе праиме муабет.На интернет. Ххахаха.. Не се сеќавам пиши на гугл ќе видиш..
Ај најди го изворот па ќе праиме муабет.
ОК, можеби и он има вина али сите тие големи умови што се во пит и што ги држат најточните информации, требаше да го советуваат против тоа да влезе во пит.https://www.youtube.com/watch?v=rO5V-hWB1EE
неможеш да тврдиш дека е саботажа за да му помогнат на нико.
ОК, можеби и он има вина али сите тие големи умови што се во пит и што ги држат најточните информации, требаше да го советуваат против тоа да влезе во пит.
Jа репризно ја гледав трката на sky sports снимка, и аналитичарите пепел го направија Мерцедес поради грешкатаПа на почеток му вика "Safety car, safety car, so we will stay out".. Хамилтон ги премисли... Во такви ситуации треба реакција во секунда-две.. Било кој може да згреши, во секој случај далеку од саботажа или пак тимска тактика за да му помогнат на Розберг.

Do bojata e ...Jа репризно ја гледав трката на sky sports снимка, и аналитичарите пепел го направија Мерцедес поради грешката![]()

Овие Лотусиве многу јаки бее...Ветел ... 7ма позиција, Кими 3та утре толку е освен ако не се изглупираат од Мерцедес уште нешто па да искористи Кими утре![]()
Хонда си тапка у место... Утре го гледаш Малдонадо камиказа ги исфрла сите пред себе у аут. 
Не успеа а да не направи глупост, го чекам утре да исфрли некој или да се гушне со ѕидот на последната шикана или оној во вториот сектор кај таа шикана исто мала грешка може да пресуди. Шала на страна капа доле за Лотусите а и Форс Индија имаат напредок, иако голем дел се должи на унапредувањата од страна на Мерцедес на ПЕ со што автоматски и овие добиваат појак ПЕ ама како и да е имаат и работено на останатотоОвие Лотусиве многу јаки бее...Хонда си тапка у место... Утре го гледаш Малдонадо камиказа ги исфрла сите пред себе у аут.
![]()

Ама пази сега: Го казнија и поради тоа што претекнувал на црвено знаме во P3, а истото се случи и минатата година на Силверстоун каде Розберг исто така на црвено знаме претекнуваше, па никаква казна не доби...http://sportclub.mk/index.php/avto-moto/3317-fetel-razocaran-kanada
What the actual f*** ... 2 kazni za Vettel 3 kazneni poeni i start od 5 mesta ponazad, znaci od pozadi bolidite na Marusija ... Vlez vo bodovi i jas ke sum prezadovolen od nego
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Mi tekna istovo samo ne bev siguren vikam da ne bese od druga sezona xD , realno Marusija kolku se spori sto trebalo da napravi da gi vikne mehanicarive da go turkaat bolidot ? Strasno ... glupava kazna da gi preteknuval Toro Rosso,Force India ili bilo koj drug sto ima brzina ke razberev vaka ne mi se jasni ama aj .. Gospod gleda, Maldonado e vo prvi startni redovi ne se znae kogo moze da podfati [emoji14]Ама пази сега: Го казнија и поради тоа што претекнувал на црвено знаме во P3, а истото се случи и минатата година на Силверстоун каде Розберг исто така на црвено знаме претекнуваше, па никаква казна не доби...