UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Од 75 минута фудбал не се игра.Не глеам потреба од вакво педерско играње коа се појаки.

Најдобро финале во последниве години. Уште да не беше лепешкава турска Чакир.
Честитки до двете екипи за прикажаното, Барселона е заслужено нов шампион.

Треба по еден кревет да им дадат на ова циганштуријава, само по земи се прпељкет.

И покрај поразов мислам дека одигравме одлично против вонземјанскито напад на Барселона барем колку што се можеше. Одлично финале, одлична сезона. Битно се вративме во врвот на фубалот и најбитно заработивме мноооогу. Па се гледаме в година. дотогаш Честито и славете :)

Добро финале, заслужено победи Барса и најдоброто судење што сум го гледал во Лига на Шампиони

Нема што да се искоментира..немам ништо против Јувентус ,всушност донекаде и ги мразам со оглед дека сум фан на Интер и плус на фактот дека му имав еден куп пари треснато на Барселона 2 и т2 силно навивав за Барселона...

Ама сакам да му ја видам фацата и мислењето на сите оние што тврдеа дека Јувентус имала непробојна италјанска одбрана и Меси немало така да се шета:pos::pos::pos:...а Меси не да се шеташе туку МАГАРИЊА ги напрај,буквално магариња и Бонучи и Видал и Евра и Маркизио...изгазе чоекот заедно со Иниеста секоја чест:cuc:..

Непробојната италјанска одбрана:pos::pos:...Никој како Атлетико Мадрид,единствените доктори по одбрана

Прво, честито титула на фановите на Барселона. Одлична утакмица, топ финале, и според мене најуабво ќе беше мечот да оди во продолженија. Заслужи Јуве, се врати одлично после смешниот старт, и иронично, но во периодот кога доминираа го примија голот кој ги реши. Целокупно земено, Барселона заслужено нов шампион на Европа. Ги тепаа прваците од најјаките првенства низ текот на нокаут фазата, и најбитно го направија трансферот на сезоната во Луис Суарез.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom