Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Добро шо е финтава со торентиве за серијава?
Завчера спуштам од Замунда 5-6 епизоди од сезона 5, прам пауза пола саат и после ги снема сите еписзди од серијава.
WTF?? избришани се?
Дајте линк за спуштање од епизода 7 натака...
Kat.cr

Имаш избор од по 20 верзии на секоја епизода. Јас лично се обидувам да ги гледам на 1080р од 2,0 - 2,5 гб

Мислиш овој со круната пешачел? :D

Не се разбираме.

Горе, на врвот на карпата видовме четворица „јавачи“ нели?

Во меѓувреме, еден слага да го земе dragonglass-от кој Ед го собираше во шаторот, тој е убиен од Џон.

После тоа остануваат тројца, кои ги има горе на сликана што ја постирав, Кралот и уште двајца „обични„ Вајт Вокери.

Едино јас би грешел ако горе на сликана има четири WW а ја не сум приметил еден, пошто глеам тројца. :D
Ама не заборавајте дека во сцената со бебето на Крастер беа тринаесетмина. Може сите личат еден на друг освен Night's King. Којзнае...

Ама не заборавајте дека во сцената со бебето на Крастер беа тринаесетмина. Може сите личат еден на друг освен Night's King. Којзнае...
Со сѐ него, беа тринаесет, во таа сцена.
Најт Кинг, односно Брендон Старк бил тринаесетиот Лорд командер на Најтс Воч.
Џон е, чинам, 998-ми.
Они у ставри се колеги, а веројатно и роднини.

tumblr_npebki3USz1s6bxzqo1_540.png

А што ако Џорџ скине конци пред да го заврши последниот дел од книгата и ГоТ остане без крај? И онака си е стар човекот свашта бидва? :eek::eek::eek: Ете ми уште еден nightmare trip.. :sick:

А што ако Џорџ скине конци пред да го заврши последниот дел од книгата и ГоТ остане без крај? И онака си е стар човекот свашта бидва? :eek::eek::eek: Ете ми уште еден nightmare trip.. :sick:

Мислам дека има дадено насоки како да се заврши книгата, ако тој скине конци. Без гајле.

Ова што пишаа + кажаа продуцентите дека не можат веќе да го чекаат Мартин и затоа сменија некои работи.

Па теоријата е (а и во сцената го видовме тоа) дека најголем дел од Вајт Вокерите се всушност синовите на Крастер кои им ги поклонуваше, па од таму личењето еден на друг.

Кежуал WW е проќелав напред а со долга пуштена коса позади. Е сеа некои имаат брада некои не (како ли се бричат овие пичкаму? :D ). Но воглавно се премногу слични во лик.

Ама и оваа теорија има мал проблем, а тоа е нивната старост. Овие што ги гледавме низ сезониве, ако им дадеме паралела со човечки години, сите изгледаа старо (Најт Кинг дури и најмладо ми изгледа од сите). Дали побрзо стареат или пак овие што ги гледаме се некои туѓи деца а не Крастерови бебиња, ваљда ќе дознаеме тек понатаму.

^
Ако воошто дознаеме некогаш.

Batkite od westeros.org ke ja dopisat, tesko da go dolovat stilot, ama barem ke znaeme kako ke zavrsi.

George RR Martin си има советници, односно mini martins кој му помагаат цело време и сигурно ќе ја допишат книгата они ако не дај боже му се случи нешто на Мартин до тогаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom