Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@КлипчеАбе имаа прекрасна шанса со Емери и стварно се пиздам зашо не тргнаа по него
Извини не знаеф дека е таква ситуација брат.@Клипче
Зашто не го бива бе. По глуп тренер немам видено на страна тоа што прави „успеси“ со Севиља. Пошто не ги сакам ни Барса ни Реал од Шпанија најсимпатични ми се Валенсија, абе ги уништи додека беше тренер. На дереџе на Осасуна ги донесе.
Остај ја оваа Клипче во Пмс е, и се причинуваат ствари.@Клипче
Зашто не го бива бе. По глуп тренер немам видено на страна тоа што прави „успеси“ со Севиља. Пошто не ги сакам ни Барса ни Реал од Шпанија најсимпатични ми се Валенсија, абе ги уништи додека беше тренер. На дереџе на Осасуна ги донесе.
Го расипавте дететоОстај ја оваа Клипче во Пмс е, и се причинуваат ствари.
Аиии ве молам ве молам викнете егзорцистГо расипавте дететосе изразува како зоки фаци
![]()
Супер, праевмо овде филмчиња со Фалкао и Верати... доаѓа Михајлович и ни ја носи пола Сампдорија кј нас! Не поврзуаат со Сориано, Окака, Едер и други просечни играчи... Одма се гледа каква сезона ќе имамо, иста ка оваа и прошлата! А за Михајлович исти курац ми е... секако го чека иста судбина ко Сидорф и Пипобарем овој ќе можем да пцуем и колнем со све срце, пошто е гомно.... од сеа све да му ебем!
Михајлович 2010 год. - "Никогаш во Милан, па макар да умрем од глад..."
епа умри мамето твое!
Шо ве чуди Конте го пцуеше Јуве до смрт кога неговиот тим отпадна од Серија Б не сме се залагале доволно за да го победиме тимот против кој игравме зато Арецо отпаднал ау мау а наше детеГо прашале за изјавата од 2010 година и одговорил дека луѓето се менуваат. Му биле потребни непријатели за да остане мотивиран, човек се учи додека е жив.
Почна да лижи газ.![]()