Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку би фатиле одприлика давачки за увоз од германија астра бертоне 2.2 150кс
Комплет давачки со регистрација 70%од каталошка вредностКолку би фатиле одприлика давачки за увоз од германија астра бертоне 2.2 150кс
Комплет давачки со регистрација 70%од каталошка вредност
Zavisi sto tip na motor ke zemas , dizel ili benzinec , mislam deka clenot cruize bi ti dal najsoodveten odgovor i ponuda , a za iskustvo 3.5 godini vozev punto 1.2 2001 , mnogy solidna kola se pokaza, mnogy eftina za odrzavanje , e sega udobnosta na voznjata ne e bas naj naj ama za gradska voznja e bonbona, potrosuvackata na moevo kombnirano bese oklu 7.5 , kompleten servis koga i pravev , gurtni plocki ulje filter i menuvav predna letva i na menjac racka nesto taka bese ne sum siguren, se komplet me fati 10800 mkd , ja kupiv so 120000 km. , ja dadov so 200000 , cel balkan go mina malenkotoШто мислите за Фиат Пунто? Гледам ги има многу на пазарот и имаат пристопачна цена (од 2004/5 може да се најде до 3000 евра). Имаат ли недостатоци, како се за одржување и сл.
Препорака за авто електричар во Скопје?
Коки во лисичеПрепорака за авто електричар во Скопје?
Каков проблем имаш?Препорака за авто електричар во Скопје?
Малце ја претерал цената... Заради тоа што има само 30 км. може да вреди до 2000 евра преку сила.Што бе не е лошо?ПРЕЛОШО Е..Кошта 9500 евра,30 коња,никаква безбедност,никаква брзина,никаква сигурност,никаков мерак..Да е за 1500 евра би го купил веднаш,за до пазар и за на нива..За 9500 евра имаш НОВ Спарк,Линеа,Пунто,знаеш каков Мерцедес се зема за таа цена нели,претпоставувам знаеш..Била некогаш оваа во мода,и поминал векот.
ИмашСиниша...И спремај си 100 евра во џеб.
Алтернатор... 2 акумулатора ги рокна,иако "беше" сервисиран алтернаторот од 2 ца мајсторишта..Каков проблем имаш?
Ova e servo pumpa ,a kolku kosta ne znam[DOUBLEPOST=1433431099][/DOUBLEPOST]Што дел е овој за опел астра се работи знае ли некој и колку би коштало ?Прегледај го приврзокот 122343
Реглерот те зафркава,многу полни или воопшто не полнел а трба да полни до 14,7 волти и при пуштање светла,клима.........одеднаш и минимално треба да паднат волтите.Имаш
ли бројче, парите не ми се битни на тие нервози..
Алтернатор... 2 акумулатора ги рокна,иако "беше" сервисиран алтернаторот од 2 ца мајсторишта..