И поентата е?
Па ти и тие што ги браниш придонесуваат да се појават вакви случаеви, не тие кои протестираат со заеднички знамиња...
Да бе, ВМРО се криви и што албански џихадски терористи членуваат во најголемата сегашна терористичка организација Исламска Држава.И поентата е?
Па ти и тие што ги браниш придонесуваат да се појават вакви случаеви, не тие кои протестираат со заеднички знамиња...
Лицемер....И поентата е?
Лицемер = албанец.Лицемер....
Кај нив дома метоада на првоспитување е малку поинаква.Не се секирајте, ќе се преземат мерки и малолетникот ќе го испратат на разговор со психолог кој ќе се обиде да му објасни дека насилството не е решение.
Ништо интересно нема овде за гледање, ајде сите разлаз.
Hypocrisy !Лицемер = албанец.
Toa go vikas za sebe ili i za drugite ? Na koj svet zivees ?...со заеднички знамиња? Јас едно знаме имам а и тие што живеат тука треба да имаат едно знаме. Или мислеше на знамето на Голема Албанија или она курнаското со АВТОХТОНИТЕ ОРЛИ ОД БАЛКАНОТ?
Христијаните кога го вртат образот , тоа е на силеџијата да ме текне дка згрешил првиот пат да се посрамоти.Дајте ве молам, бидете цивилизирани. Насилството не е решение.
Христијански обичај е да се заврти и другиот образ. Да им покажеме дека ние сме подобри од нив!
За себе и верувам за мнозинството. Никогаш нема да го прифатам албанското знаме како официјално. Тоа е апсурдно...Toa go vikas za sebe ili i za drugite ? Na koj svet zivees ?
Да бе, ВМРО се криви и што албански џихадски терористи членуваат во најголемата сегашна терористичка организација Исламска Држава.
Како само не ти е срам да трескаш вакви глупости.
Aко му го имаш убо и длабоко исцицано може да си!
Јас ли сум виновен што Бред пит е педер?
Барем јас не бранам и подржувам убијци...[DOUBLEPOST=1433427066][/DOUBLEPOST]Лицемер....
Не сум зпознаен со фразава, прати некое клипче твое дело, ако е интересно, што знам....Aко му го имаш убо и длабоко исцицано може да си!
Ајдеее пуно се прашуваш дали си виновен т дека Бред Пит бил педер па се чудиш шо било машко цицање на пениси??Не сум зпознаен со фразава, прати некое клипче твое дело, ако е интересно, што знам....
Да работела саглам типот не би бил рикверц,
Јас ли сум виновен што Бред пит е педер?