Насилства во Македонија

...со заеднички знамиња? Јас едно знаме имам а и тие што живеат тука треба да имаат едно знаме. Или мислеше на знамето на Голема Албанија или она курнаското со АВТОХТОНИТЕ ОРЛИ ОД БАЛКАНОТ?

И поентата е?
Па ти и тие што ги браниш придонесуваат да се појават вакви случаеви, не тие кои протестираат со заеднички знамиња...

Hahahahahahahahhahahaa не треси зелени бе

И поентата е?
Па ти и тие што ги браниш придонесуваат да се појават вакви случаеви, не тие кои протестираат со заеднички знамиња...

Да бе, ВМРО се криви и што албански џихадски терористи членуваат во најголемата сегашна терористичка организација Исламска Држава.
Како само не ти е срам да трескаш вакви глупости.

Не се секирајте, ќе се преземат мерки и малолетникот ќе го испратат на разговор со психолог кој ќе се обиде да му објасни дека насилството не е решение.
Ништо интересно нема овде за гледање, ајде сите разлаз.
Кај нив дома метоада на првоспитување е малку поинаква.
ВО ЖИВОТИНСКАТА ФАРАМА СИТЕ ЖИВОТНИ СЕ ЕДНАКВИ.
ДОДУША ИМА И МАЛКУ ПОЕДНАКВИ ОД ДРУГИТЕ,[DOUBLEPOST=1433408813][/DOUBLEPOST]
Лицемер = албанец.
Hypocrisy !

Дајте ве молам, бидете цивилизирани. Насилството не е решение.
Христијански обичај е да се заврти и другиот образ. Да им покажеме дека ние сме подобри од нив!

o_O

...со заеднички знамиња? Јас едно знаме имам а и тие што живеат тука треба да имаат едно знаме. Или мислеше на знамето на Голема Албанија или она курнаското со АВТОХТОНИТЕ ОРЛИ ОД БАЛКАНОТ?
Toa go vikas za sebe ili i za drugite ? Na koj svet zivees ?

Дајте ве молам, бидете цивилизирани. Насилството не е решение.
Христијански обичај е да се заврти и другиот образ. Да им покажеме дека ние сме подобри од нив!
o_O
Христијаните кога го вртат образот , тоа е на силеџијата да ме текне дка згрешил првиот пат да се посрамоти.
не е мазохизам!

Да бе, ВМРО се криви и што албански џихадски терористи членуваат во најголемата сегашна терористичка организација Исламска Држава.
Како само не ти е срам да трескаш вакви глупости.
o-ANGELINA-JOLIE-DOUBLE-MASTECTOMY-facebook.jpg

Јас ли сум виновен што Бред пит е педер?

Не сум зпознаен со фразава, прати некое клипче твое дело, ако е интересно, што знам....
Ајдеее пуно се прашуваш дали си виновен т дека Бред Пит бил педер па се чудиш шо било машко цицање на пениси??
или се преправаш колку да видиш некое клипче такво мањаку еден форумски!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom