Android L (5.0)

• Креатор на темата Креатор на темата kobrata
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте задоволни од новитетите во новиот андроид (L) оперативен систем?

• Вкупно гласачи
    74
Наскоро, Андроид 5.0.1 и за Galaxy S5 Mini.

Samsung galaxy s4 mini GT-I9195 KOGA DA CEKAM UPDATE? NE E OD T MOBILE, KUPEN E OD GER I NE E KODIRAN. SEGA ZA SEGA IMAM ANDROID 4.4.2 I CEKAM LOLLIPOP. POZDRAV ...

тежок фејл испадна андроидов, само мал процент на уреди се префрлија, а наскоро искача андроид М

тежок фејл испадна андроидов, само мал процент на уреди се префрлија, а наскоро искача андроид М
Тоа што мал процент на уреди се префрлиле, не значи дека е фејл.

Неможеш да кажеш дека е фејл во никој случај. Лично кај мене се прероди телефонов на Лолипоп, а голем број на уреди веќе имаат добиено апдејт (зборам за моменталните премиум модели, претходните премиум модели и голем број уреди од средната класа и ретко од ниската). Тоа што наскоро искача М (веројатно септември) нема никакво везе.

А ова што го зборувам го потврдува и тоа што моментално на моите аплилации на плеј стор уредите на кои се инсталирани истите се повеќе од 70% Лолипоп јузери, додека истото пред еден месец не беше повеќе од 25%.

Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk

шо бидна за г2 мини, ќе добие или не :D

1512213484_21883255_answer_2_xlarge.png

Дечки, ми стигнa сoфтвет aпдејт зa LG G2 mini, android v20a мислaм беше oкoлу 750 Мб, aмa oдкaкo ќе се дaунлoaдирa ми викa: invalid software version. Пoмoш?[DOUBLEPOST=1433840067][/DOUBLEPOST]Дечки, ми стигнa сoфтвет aпдејт зa LG G2 mini, android v20a мислaм беше oкoлу 750 Мб, aмa oдкaкo ќе се дaунлoaдирa ми викa: invalid software version. Пoмoш?

^
Симни го пак.

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

Ke ima lollipop za s4 mini GT-I9195 i koga :)?

^
Точниот датум го знае само самсунг а не е јавно дали воопшто и кога ќе има андроид L за тој уред.

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

Другари и ја иам лг г2 мини ама кога идам на чек нау фор апдејт ми вика користам најнова верзија, а имам 4.4.2, а еве на харви му дошло за 5.0, оти вака ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom