deka se obrabotuva do v ceraA KOJ TI BESE STATUSOT ?
Те боли вистината. И сам гледаш дека без потекло нема пасош.abe pak se vrati ti da masiras ovde i da solis pamet so nekoj gluposti tvoj.
dosega te nemase mirno bese.
zosto?Tesko deka noviot zakon ke se izglasa i stapi na sila :/
три-четири пати на ден.Дечки колку често им се јавувате на посредниците? тие што ја бркате работата преку посредник.
И еднаш навечер пред легнувањетри-четири пати на ден.
за шо да му се јавувам ? си имаш број и си чекаш процедура, кога нешто ќе се смени се договарам со него, за понатаму
ne sakam da siram negativni cuvstva megu clenovite zatoa ne objasniv. Ne e 100% potvrdeno no golema e verojatnosta deka nema da se smeni nisto. Sekako daj boze da e greska ovazosto?
od kaj tie ovaa informacija
od patrioticniot front dadoa rok do borisov do 1vi juli da se znae sto ke bide da se ubrza i da se izglasa,ako ne moznoe da izlezat od vlada.ama toa deka ke se sluci neveruvam, taka da jas mislam deka ke se izglasa oti toa im bese edno od glavnite vetuvanja na VMRO.BG na karakacanov.istoto se slucuvase i so noviot direktor na DABC mnogu vreme se odlozuvase no na kraj go dobija mestoto.toa e moe mislenje od dosegasnive slucuvanja za celava situacijane sakam da siram negativni cuvstva megu clenovite zatoa ne objasniv. Ne e 100% potvrdeno no golema e verojatnosta deka nema da se smeni nisto. Sekako daj boze da e greska ova![]()
Мислам дека работата е пазарена, ова сега е само договорено сценарио, ко бајаги едните бараат, а другите не сакаат да попуштат. Сме се изнагледале доволно на вакви филмови кај нас, нели? Ова се само политички игри, ми изгледа дека вака само го подготвуваат теренот. [DOUBLEPOST=1433108072][/DOUBLEPOST]od patrioticniot front dadoa rok do borisov do 1vi juli da se znae sto ke bide da se ubrza i da se izglasa,ako ne moznoe da izlezat od vlada.ama toa deka ke se sluci neveruvam, taka da jas mislam deka ke se izglasa oti toa im bese edno od glavnite vetuvanja na VMRO.BG na karakacanov.istoto se slucuvase i so noviot direktor na DABC mnogu vreme se odlozuvase no na kraj go dobija mestoto.toa e moe mislenje od dosegasnive slucuvanja za celava situacija
Како знаеш? Те вртеа колената кога стана утрово?ne sakam da siram negativni cuvstva megu clenovite zatoa ne objasniv. Ne e 100% potvrdeno no golema e verojatnosta deka nema da se smeni nisto. Sekako daj boze da e greska ova![]()
Ne, na grav gledam[DOUBLEPOST=1433108395][/DOUBLEPOST]od patrioticniot front dadoa rok do borisov do 1vi juli da se znae sto ke bide da se uo od glavnite vetuvanja na VMRO.BG na karakac
Ne , na grav gledamМислам дека работата е пазарена, ова сега е само договорено сценарио, ко бајаги едните бараат, а другите не сакаат да попуштат. Сме се изнагледале доволно на вакви филмови кај нас, нели? Ова се само политички игри.[DOUBLEPOST=1433108072][/DOUBLEPOST]
Како знаеш? Те вртеа колената кога стана утрово?
ne,na grav gledamМислам дека работата е пазарена, ова сега е само договорено сценарио, ко бајаги едните бараат, а другите не сакаат да попуштат. Сме се изнагледале доволно на вакви филмови кај нас, нели? Ова се само политички игри.[DOUBLEPOST=1433108072][/DOUBLEPOST]
Како знаеш? Те вртеа колената кога стана утрово?
mene sto mi recipliras jas ne te prasav na sto gledas.Ne, na grav gledam
greska bese vidov ama me zaebava tabletot, treba da mu zabaam moze lolmene sto mi recipliras jas ne te prasav na sto gledas.
jas toa sto mislev kazav
Во министерството за правда бараат исклучиво оригинали.Оригиналот ќе ти го вратат кога ќе одиш да си го подигнеш указот.здраво, поздрав до сите
бев на интервју мај 2014, од овде најдов како да го проверувам статусот и цело време е истиот
Преписката се намира в зад'лжителна процедура за с'гласуване с'с заинтересуваните институции.
според тоа што прочитав уште не сум дојден на ред(до број 2000)
посредникот ми кажува дека морам да поднесам сведителство за свето крштение за дедо ми од блгарска егзархија+извод за родени од татко ми+мој извод на родени
дали овие документи се неопходни затоа што несакам да дадам оргинален документ од дедо ми-од каде да знам дека ќе го вратат???
ве молам за одговор