Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.537
Поени од реакции
18.516
Во близина на тц Мавровка некоја теретана, не е проблем да е 10 мин како до атлета освен таа, само да не е во „дувлото“
Nema nisto vo blizina na Mavrovka. Najblisku ti e teretanata pod Kale, vo sklop na bazenot, Lajfstajl cinam deka se vikase. Samo sto e premnogu fensi i orientirana na spravi, a slabo stoi so slobodni tezini. Kako za primer, nemaat obicen benc. I za tie uslovi e premnogu skapa, barem mene mi e.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
Nema nisto vo blizina na Mavrovka. Najblisku ti e teretanata pod Kale, vo sklop na bazenot, Lajfstajl cinam deka se vikase. Samo sto e premnogu fensi i orientirana na spravi, a slabo stoi so slobodni tezini. Kako za primer, nemaat obicen benc. I za tie uslovi e premnogu skapa, barem mene mi e.
Да не им е power rack со клупа посебно? мн ми е нелогично да се нема основно нешто, имаат некаква страна да разгледам ?

Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
Теретана некоја во автокоманда или близина на рамстор а да не е маалска (пр. Флекс)?

S

Stef Bachatero

Гостин
ПРОМОТИВНО!!!

Намалување на сите групни тренинзи без разлика за дали се утрински или попладневни тренинзи.

Намалуваање од 1500 на 999 денари месечно.

Попустот важи за членарина само за првиот месец и важи за 12 термини во месецот 3 пати неделно.

До крајот на месецот Април секој член што ќе земе членарина во групните тренинзи за било која избрана цел:

-Слабеење (топење масти)
-Добивање мускулна маса
-Превенција на болки во кичмата
-Мајки со проблеми со тежината
-Подобрување на перфоманси за рекреативци и професионалци.

Член од
22 септември 2013
Мислења
102
Поени од реакции
50
Bil li nekoj vo teretanata vo Boris Trajkovski ? Kako se so oprema i dali ima squat rack...ne smith machine ?

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
ако знае некој во Капитол теретаната колку е за 3 пати неделно нека пише

Член од
1 септември 2013
Мислења
54
Поени од реакции
7
Decki kaj ima teretani niz karpos i so ceni se dvizat

banne1

попај
Член од
24 април 2012
Мислења
139
Поени од реакции
68
некоја теретана да предложите во центар и ако може поточна локација. Ја погледнав темава и гледам се вртат некои имиња како терминатор, ричи спорт,стронг џим,атлета итн.Само не сакам многу гужва да има и пожелно цената да се движи негде околу 1000 денари.Некои рекомендации беа од пред 2-3 години така да ако може некој апдејт:D

Член од
3 јуни 2015
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ме интересира на која возраст може да се започне со вежби за зацврстување на телото, дали има некои посебни програми за вежбање прилагодени за деца од 14-15 години и дали има боди билдинг клубови/теретани кај што може да се почне со вежбање (со наведената возраст) под надзор на стручни инструктори.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
некоја теретана да предложите во центар и ако може поточна локација. Ја погледнав темава и гледам се вртат некои имиња како терминатор, ричи спорт,стронг џим,атлета итн.Само не сакам многу гужва да има и пожелно цената да се движи негде околу 1000 денари.Некои рекомендации беа од пред 2-3 години така да ако може некој апдејт:D
Ричи спорт ти е околу 1000, мало е и нема гужва.
Стронг Џим ти е 1200, или 1050 ако си студент, поголема е нијанса од ричи спорт и има ленти за трчање.
Ме интересира на која возраст може да се започне со вежби за зацврстување на телото, дали има некои посебни програми за вежбање прилагодени за деца од 14-15 години и дали има боди билдинг клубови/теретани кај што може да се почне со вежбање (со наведената возраст) под надзор на стручни инструктори.
На 14-15 можеш стандардни програми веќе, со контролирано оптоварување. Голем дел од професионални бодибилдери почнале на таа возраст. Генерално, во скоро сите теретани имаш инструктори, ама стручноста со резерва би ја зел на секој од нив, доколку не добиеш лична препорака.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Дали е се уште точно дека фитнес салата во ТCC Grand Plaza е една од најчистите во Скопје?
Ако не задржала стандард, може ли да ми препорачате некоја сала кај што е почисто и евентуално да има и можност за личен тренер?
И која цена отприлика е месечно за тренер?

Kajgana Shop

На врв Bottom