Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ако сакаш да ти се "дешава нешто" цело лето тогаш уклучи твитер и прати.
Со тек на време ќе сватиш на кој треба са му се верува.

Ја баталив тоа од ланската сезона пошо си го иаме трансфер комитетот а со него во игра неможе да влезе најголемиот аналитичар на "што би било коа би било "

Што се однесува до Лукас.
Да не навлегувам во анализи ќе повторам пак дека никој неможе да ме разубеди за него.
Нoн стoп имaм уклученo твитер :) 90% oд тие штo ги следaм се спoртски нoвинaри, медиуми, aнaлитичaри, блoгери...нaјвеќе oд Англијa, дел oд Шпaнијa, Итaлијa...oд тaму нa сите ни се инфaтa нoрмaлнo, aли пaк мислaм декa не е лoшo дa имaме дискусијa oкoлу тoa

Јас мислам дека сум единствен на балканов со негов дрес :D
Ја, ти и уште еден од кај нас од фан клуб (има дрес од Џонатан наш) сме единствените ментални луѓе што имаат такви бош дресови! :D

Иначе за Лукас... јеби га, тоа е задњи везни играч, една од најнеблагодарните а злато вредни позиции. :toe:

Не е склон на повреди онолку колку што е склон на небитност во очите на навивачите. Секогаш бил најплукан, до пред 3 сезони. Кога дојде Ален, му го зема приматот.

Лукас не смее да биде продаден, ни под разно.

Барем ти знаеш дека имам високо мислење за Лукас. Муабетот ми е дека Ливерпул не можи да се потпри на Лукас како единствена опција на таа позиција.

Барем ти знаеш дека имам високо мислење за Лукас. Муабетот ми е дека Ливерпул не можи да се потпри на Лукас како единствена опција на таа позиција.

Емре Џан е првата опција, во секој случај.
Џан, Хендерсон и Лалана и те како се сериозна машинерија.

Емре Џан е првата опција, во секој случај.
Џан, Хендерсон и Лалана и те како се сериозна машинерија.

Лалана и Хендо како задни везни? Никогаш. А и за Џан не ми е по ќеф да го гледам таму.

Лалана и Хендо како задни везни? Никогаш. А и за Џан не ми е по ќеф да го гледам таму.

Томи, ти диши главата.
Среден ред состаен од Хендерсон, Џан и Лалана. Затоа Лукас нема да биде прва опција, туку бек ап на позицијата на Џан.

Без разлика кој ќе си иде, фали орало едно. Матуиди секако.

Ми искoчи некoјa стaтистикa, викa зa времетo кoе гo изигрaле Бaлo бил нaјмрзлив(не е нoвo), a Лaлaнa трчaл нaјвеќе oд сите
Не е некoе мерилo, aмa вo случaјoв се чини тaкa :)

Ми искoчи некoјa стaтистикa, викa зa времетo кoе гo изигрaле Бaлo бил нaјмрзлив(не е нoвo), a Лaлaнa трчaл нaјвеќе oд сите
Не е некoе мерилo, aмa вo случaјoв се чини тaкa :)
Нема потреба од статистика.
Лалана и Хендерсон се Дурацел играчи.
Иако Лалана го утепаа повредите сепак на секоја утакмица имаше најмногу километри.

Reports: The end of season review starts soon. Tom Werner is set to fly in on Tuesday for a 72 hour stay. #LFC

Се ближи 3ти.

Reports: The end of season review starts soon. Tom Werner is set to fly in on Tuesday for a 72 hour stay. #LFC

Се ближи 3ти.
13884070851685847177.GIF

:D

http://www.thisisanfield.com/2015/05/brendan-rodgers-needs-help-coaching-team/
Добра статија, ова прашање околу тренерите лебди подолго време

Liverpool first-team coaching staff, years in their roles at Premier League level when appointed at LFC:

Manager – Brendan Rodgers: 1 year (Swansea City)
Asst. Manager – Colin Pascoe: 1 Year (Swansea City)
First team coach – Mike Marsh – None
Goalkeeper coach – John Achterberg – None

Liverpool’s most experienced coaching staff member is head of performance Glen Driscoll, who worked with Rodgers at Chelsea.

Driscoll spent a decade at Stamford Bridgge and worked under esteemed manager such as Jose Mourinho, Avram Grant, Luiz Felipe Scolari, Guus Hiddink and Carlo Ancelotti, acting as head of fitness, head physiotherapist and head of injury prevention. He moved to Swansea in 2011 and then followed Rodgers to Anfield.

Пишува за секого, се истакнува потребата од дефанзивен тренер итн

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom