ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
еј брат зашо вака бе.Наруто,Дет Ноут, Блич, ФејриТејл, ДрагонБол,Покемон,Дигимон...Си пратев познати сеа почињам со анонимниве другарче е завлезено ија по него.

Си изгледал Наруто, Блич, Трагонбол, дури и Фејри Тејл, а Уан пис не... нема прелазна оцена!

Се заебавам, од сите овие сеуште квалитет има одржано Уан пис и е едно од најпродаваните манги во Јапонија.

Си изгледал Наруто, Блич, Трагонбол, дури и Фејри Тејл, а Уан пис не... нема прелазна оцена!

Се заебавам, од сите овие сеуште квалитет има одржано Уан пис и е едно од најпродаваните манги во Јапонија.

Не го глеам тоа многу е искомерцијализирано

А ко божем другиве не се.
Јас па Наруто не го гледам.:giggle:

Епа тоа е муабетот.Ете и ти не гледаш Наруто и немој никад да гледаш.Сеа ми се ствара нервоза од што се сеќавам на филерине гадни по 40 епизоди

Епа тоа е муабетот.Ете и ти не гледаш Наруто и немој никад да гледаш.Сеа ми се ствара нервоза од што се сеќавам на филерине гадни по 40 епизоди
One Piece нема толку филери, али не е завршено и изгледа ќе тера уште 10год.

Не го глеам тоа многу е искомерцијализирано

Не се согласувам.

Од сите топ 3 шонен (Наруто, Блич и Уан Пис), само Уан Пис си стои горе-доле со квалитет. Ако Блич беше поим на почетот за шонен серија, сега ми крварат очите додека ги дочитувам чаптерите (последен арк е), а Наруто не знам.. после Пеин сосила ја дочитав, имаше интересни моменти, ама кој курац коа приказната не е тоа тоа.[DOUBLEPOST=1432914597][/DOUBLEPOST]
One Piece нема толку филери, али не е завршено и изгледа ќе тера уште 10год.

Има филери, тие меѓу аркови што се, ги нема во мангите.

Последно уредено од модератор:
Нема поќе,се вратија вчера на Мадара:tvg:, дај Боже последен филер арк да беше овај со чунин екзамс,ме чуди како ги догледав :facepalm:

Нема поќе,се вратија вчера на Мадара:tvg:, дај Боже последен филер арк да беше овај со чунин екзамс,ме чуди како ги догледав :facepalm:

Се откажав на дванаестата.Фала што ми кажа дека завршиле со шитови им ебам душата смрдлива, колку пари напраија и дојде јакото на крај и пак одмор 2 месеца.

Го завршив Монстер, слична препорака? Крими, терор...

Исто види го Kaiji, го немам гледано ама брат ми го испофали, има две сезони, психолошки трилер со коцкање, синен е, пресврти имало како во Death Note.
Да ми помине ебенава испитна сесија обавезно го гледам.[DOUBLEPOST=1433028086][/DOUBLEPOST]А може уште сега да го ѕирнам, само да не се заебам, не бе не се заебувам:sneaky:

Зенкју го изгледав одлично е, Психо пас се мислам, ми треба нешто по реално.
ова со коцкањево го почнав, 4 епизоди изгледав, добро ми изгледа, постојано е напнато уште во старт.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom