Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
fala mn ... a nekoja preporaka za slicen preparat ??
ALCAR дејствува сосема добро при средена исхрана и добар принцип за вежбање. Плус е доста корисен за пиење. Јас имам супер искуство со него дур не почнав да забушавам.

Кај може да најдам добар стегач за зглоб? Ја разгледувам страната на pbc и не можам да најдам...

Кај може да најдам добар стегач за зглоб? Ја разгледувам страната на pbc и не можам да најдам...
Стегач чисто за бришење пот или за тренинг аксесоар?

За која тежина на шипката зборуваме тука, од кога почна вака да те боли?
Од пред некој месец со периоди на подобрување, а што е најчудно болката се враќаше во деновите кога паузирав.... него до толку ли бе никој не знае кај има стегачи и по која цена? (гледав во гет реди, ама некако скапи ми се гледаат)

Од пред некој месец со периоди на подобрување, а што е најчудно болката се враќаше во деновите кога паузирав.... него до толку ли бе никој не знае кај има стегачи и по која цена? (гледав во гет реди, ама некако скапи ми се гледаат)
од џамбо јас земав обични рачни стегачи за зглоб ефтини

од џамбо јас земав обични рачни стегачи за зглоб ефтини
Јас би го советувал да не ги зима тие од 70-80 денари, пошто освен ако не ги стегнеш толку што крвоток ќе си стопираш, нема ни да ги осетиш на тебе.

Види пред да дадеш пари дали имаш некоја грешка во изведување на вежбата... Инаку, види на нет што има, секако ако ти се чека. Homemade е трета опција.

sho mislite za ova nesto od vitalia?
10373842_1099372973411912_2356814309352466397_n.png

http://shop.vitalia.com.mk/product/product&product_id=290

cisto onaka me interesira, go biva ili ne?

sho mislite za ova nesto od vitalia?

http://shop.vitalia.com.mk/product/product&product_id=290

cisto onaka me interesira, go biva ili ne?
Цената му е слична на Elite Whey Gourmet од Dymatize (3300-3400 за 2.27 кг како што земам репер) само што овде нема детално колку шеќери, колку масти има, колку микро или макроелементи има што за некого прави разлика. Изолатот што е нешто подобар, "почист" е 3700 што за 100 гр е 164 денари. И од она што читам на упатството, 15 гр е мн. малку ако ти треба за посеризно одржување и зголемување мускулатура. Тоа се 80% негде 12гр протеини. Обиди се ако не, можда ќе ти одговара. И така е многу мала количина.

http://pbc.mk/proizvodi/sportska-akcesorija/hardcore-wrist-wraps-detail

Цената му е слична на Elite Whey Gourmet од Dymatize (3300-3400 за 2.27 кг како што земам репер) само што овде нема детално колку шеќери, колку масти има, колку микро или макроелементи има што за некого прави разлика. Изолатот што е нешто подобар, "почист" е 3700 што за 100 гр е 164 денари. И од она што читам на упатството, 15 гр е мн. малку ако ти треба за посеризно одржување и зголемување мускулатура. Тоа се 80% негде 12гр протеини. Обиди се ако не, можда ќе ти одговара. И така е многу мала количина.
Па добро тоа е препорака, инаку ти земај по 30гр што ќе дојде 24гр протеин. И не е точно дека не пишува колку шеќери и масти има, си пишува на паковката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom