Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E pa taa sosedna zemja so ja napagaat go prizna kosovo kako nezavisna drzava.Ova e nivni nacin za pokazuvanje na blagodarnost !Немам зборови за косовариве, земале ги испраќаат со највисоки почести свињите што нападнаа соседна земја, и што во иднина планирале да извршуваат исти вакви акти и во Приштина. Болни луѓе еј... Соживот my ass
Главните делови ги знаеме. Група од 40тина терористи набавиле доволно оружје за повеќенеделна војна. Обични луѓе ко мене и тебе колку и да сакаат - не можат тоа да го направат.Многу нејаснотии сеуште не се расчистени, сеуште точно не знаеме што се случи на 9ти и 10ти мај.
Затоа што Ердоган нема поим што значи модерен европски политичар.
Се слагам. И дрвогушкачот Ципрас, рака под рака со нив.Тука можеш и лудакот Путин да го додаваш заедно со шизофреничарот Ердоган..

Тешко дека на ова ќе запре.
Незнам, се е можно. Јас сликава ја гледам само како уште една потврда дека нашите сограѓани, за сите вакви и слични настани, имаат барем по три верзии.Тешко дека на ова ќе запре.
Тешко дека на ова ќе запре.
Тешко гледај колку од кај нас Албанци отидоа во Сирија на боиштата водени од ИСИС плус сите се за едно исто они голема Албанија , а за тоа прв сојузник им е Америка ќе го јадат и американците од нив само прашање е кога. Исто чекам меѓународната истрага да наведе дека овие всушност биле невооружени цивили и дека некој од нашиве ќе оди у Хаг за воено злосторство.Сигурен сум дека Албанците во Македонија ќе го осудат овој срамен чин каде што со почести од страна на Косово се закопани терористи...Само во Зона на Самракот.