Косовските медиуми тврдат дека членовите на Кумановската група се убиени по предавањето

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Немам зборови за косовариве, земале ги испраќаат со највисоки почести свињите што нападнаа соседна земја, и што во иднина планирале да извршуваат исти вакви акти и во Приштина. Болни луѓе еј... Соживот my ass

Немам зборови за косовариве, земале ги испраќаат со највисоки почести свињите што нападнаа соседна земја, и што во иднина планирале да извршуваат исти вакви акти и во Приштина. Болни луѓе еј... Соживот my ass
E pa taa sosedna zemja so ja napagaat go prizna kosovo kako nezavisna drzava.Ova e nivni nacin za pokazuvanje na blagodarnost !

Многу нејаснотии сеуште не се расчистени, сеуште точно не знаеме што се случи на 9ти и 10ти мај.
Главните делови ги знаеме. Група од 40тина терористи набавиле доволно оружје за повеќенеделна војна. Обични луѓе ко мене и тебе колку и да сакаат - не можат тоа да го направат.

Сигурен сум дека Албанците во Македонија ќе го осудат овој срамен чин каде што со почести од страна на Косово се закопани терористи...Само во Зона на Самракот.

Слушнав дека ќе ги тужеле и ОБСЕ и УСА зошто не им испратиле автобуси како во арачиново.Ама ова е неофицијално :)

:toe::toe:

23kugwy.jpg

Тешко дека на ова ќе запре.
Незнам, се е можно. Јас сликава ја гледам само како уште една потврда дека нашите сограѓани, за сите вакви и слични настани, имаат барем по три верзии.
Една за нас, една за странците и една за помеѓу себе.

Сигурен сум дека Албанците во Македонија ќе го осудат овој срамен чин каде што со почести од страна на Косово се закопани терористи...Само во Зона на Самракот.
Тешко гледај колку од кај нас Албанци отидоа во Сирија на боиштата водени од ИСИС плус сите се за едно исто они голема Албанија , а за тоа прв сојузник им е Америка ќе го јадат и американците од нив само прашање е кога. Исто чекам меѓународната истрага да наведе дека овие всушност биле невооружени цивили и дека некој од нашиве ќе оди у Хаг за воено злосторство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom