DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Море онај коке како би легнал кај нас 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам брат, ама онај забраденион миалам ќе разнесува во Италија! 30 милки и ќе го видите нацртан во ТориноМоре онај коке како би легнал кај нас![]()
Него за 40 мислам не го пуштија во Арсенал. Зверотиња е и јас го сакам ама...Незнам брат, ама онај забраденион миалам ќе разнесува во Италија! 30 милки и ќе го видите нацртан во Торино![]()
Велчанец, Шкот, Ирец, Енглез исто срање различно паковање. Един народ сто држави.Џон Чарлс беше Ирец или Шкот мислам, а Лајам Брејди истотака имал добри партии за Јуве, ама кратко се задржал... важно ни тој не беше Енглез, па дури ни Јан Раш кој играше една сезона кај нас... Стварно ли бе не сме имале ниту еден англичанец кој настапувал за нас ?
Ај Глен Џонсон ова лето е слободен играч, Марота ќе го земе![]()
tell me that. чекав резултати од анализата. Можеби немаше да е во стартен состав ама ако случајно заводиме можам да замислам дека експрес влегва внатре. И тоа како е битен за паркирање на автобусот. Те. толку е битен по немаме салам алтернатива. Огбоња не го сметам за опција, побрзо Стураро, Падоин или Видал ќе го клам одбрана место Барза отколку Огбоња.Барзали е под знак прашалник против натпреварот со Барса.Во среда ќе оди на испитување имал болки во мускулот.
Пасторе? Не би рекол. Неколку пати шо го имам пратено во псж ми делува патетично. Побрзо Переира ќе го играм отколку него.За АМФ идеален би бил Пасторе, Оскар ми е некако префорсиран а и не сакам да пробуваме со Асамоа како со Видал сезонава, ќе се најди Аса за бек и цмф.
за 4-3-3 можи да проба да се донеси Ламела, одличен беше во Рома и сеуште е млад. Добро би легнал напред со Дибала и Тевез.![]()
И јас мислам дека Арда е подобра опција од набројаните, ама цената ќе му е ненормална и веќе влегва во врвни години, значи дебело ќе го платиме и после нема да држи цена.[DOUBLEPOST=1432545849][/DOUBLEPOST]АА да и ДеБруин е уште една опција за АМФ. Макар шо попаметно беше Ериксен да се земи лани.[DOUBLEPOST=1432545962][/DOUBLEPOST]Од АМ би го бирал Арда Туран! Играчише![]()
За Лихт морам да кажам дека се сложвам. Иако ми беше милениче со неговата работа, последнава година не е тоа што беше. Или барем не иди толку до израз во оваа формација.абе сите правите муабет за појачување на средината и нападот, а заборавивте дека треба и одбраната да се ојача. Мора под хитно класичен лев бек, ете го Фелипе луиз не успеа во Челзи може тој да се земе, или тој баба германецот или како и да се викаше, или тој Курзава од кај беше заборавив... И десен бек ни треба класичен пошто лихт веќе не е истиот го газат годињето.. Азпикулиета би го земал десен дечкото е ѕвер
Лео не е проблемот дали има играчи или не од топот на горе наведените! Значително би се подигнал квалитето на средниот ред, мада и со сегашниов среден ред сме 90% од 99% до најсилниот среден ред.. Проблемот е што ќе бидиме пренатрупани од везњаци, и има големи шанси млади играчи како Переира, Стураро да го изгубат статусот.. Сепак би одел на карта Арда.. Мислам дека ни недостигаат 1-2 квалитетни засилувања@јас АМФ не е бајата работа но нема толку врвни играчи како на времето Зидан,Руи Коста, Рикелме итн па и топ екипите не играат таква формација. Кога дојде Оскар да биди во најдобрите 5 АМФ се знај колку е сатот. А Ламелата мене ми е одличен играч но едноставно не се снајде во Англија, а за тоа дека е циркузант можи да се смири во Јуве, кога можеше Тевез зошто не и тој. И многу е полесно да се глупираш во слаба екипа каде нема авторитетни играчи како Џиџи, Пирло и Тевез.