- Член од
- 15 август 2009
- Мислења
- 2.023
- Поени од реакции
- 4.874
Ништо тогаш, друга ќе си најдеКасно е, веќе го избришала.
Ништо тогаш, друга ќе си најдеКасно е, веќе го избришала.
Ми беше страв во тоа време дека ке ми удри корпа, бев заљубен, но и друго ме копкаше цело време, немој да напишам нешто грешно па да има шали на моја сметка, плус не знаев дека има дечко, не бев и сеуште не сум целосно отворен да разговарам на сите теми со ситеСи ја имал толку време за пријател и не си и пишал ништо.
Шо очекуваше дека ќе се деси ?
Па шо знам хаха можеби се имаат кладено за Трка со Кучиња има победено таткоти не му има дадено Милка па тие тебе ти се лутат хахахахахаха абе не зафркавај какво грешење, супер се си сеуште си имаат муабет и си тераат како досега
Хахаха сигурно до тоа ке е.. тато работи во судот и зима 1000 евра плата и нејзиниот е адвокат со по 1000 евра платаПа шо знам хаха можеби се имаат кладено за Трка со Кучиња има победено таткоти не му има дадено Милка па тие тебе ти се лутат хахаха
Хахахаха па од каде да знаеш можеби му ја скратиле на него па сега вртат грб хахахХахаха сигурно до тоа ке е.. тато работи во судот и зима 1000 евра плата и нејзиниот е адвокат со по 1000 евра плата
Епа сеа и ти, таа прва ако ти пишит немат да мојт сама муабет да си прајт.Ми беше страв во тоа време дека ке ми удри корпа, бев заљубен, но и друго ме копкаше цело време, немој да напишам нешто грешно па да има шали на моја сметка, плус не знаев дека има дечко, не бев и сеуште не сум целосно отворен да разговарам на сите теми со сите
100% si vo pravoХахахаха па од каде да знаеш можеби му ја скратиле на него па сега вртат грб хахах
Можеби зошто ме нарече детинест бидејќи сум горделив и како постар, без ништо да сум згрешил, бев решил да чекам она прва да ми се јави? Нејсе...@devilko убаво ти кажа @MAJA 345, не знам зашо така и се испонаша. Значи за секој проблем што на било каков начин допрел до тебе емотивно, без разлика дали се работи за другар/ка, дечко/девојка, брат/сестра... буквално кој и да е, доколку те засега и сакаш да го решиш што побрзо идеално решение е да разговараш. Со разговор сЕ се постигнува. Тоа е како кислородот што е неопходен за дишење. Колку помалку тактики и повеќе разговори, толку поопуштен ти ќе бидеш. Мој совет: Јави и се или пиши и, речи и дека сакаш да се видите на кафе муабет, дај и го поклонот за матура што си и го купил и не спомињај ништо ,,фала што ме покани" иронии да тераш и слично, така само ќе испаднеш очаен, прашај ја како си поминала и дали има некаков проблем помеѓу вас двајца. Ако видиш дека се праи наудрена тогаш дефинитивно има некаков проблем, а ако нема храброст да ти го каже идеално решение е да ја баталиш, затоа што ако таа личност што ти си ја гледал како сестра и што си и го бришел гзот што се вика, сеа не мрда со прст за тебе, тогаш не ти ни треба.
Ами како...100% si vo pravo
Дека згрешив пообјасни, знам оти може да ми се има случено да згрешам, еве со еден се нашаливме малце у оф-топик отидовме, ама нема веза, очекувам ти како женско да кажеш твое мислење.
Не е ни чудно што ве бришат.
Шала бе и тебе дан ти скратиле од платата шо се нервираш вака ?
Не е ни чудно што ве бришат.
Да не беше зафатен со муабети колку плата зема татко ти може ќе прочиташе дека ти дадов совет веќе.Дека згрешив пообјасни, знам оти може да ми се има случено да згрешам, еве со еден се нашаливме малце у оф-топик отидовме, ама нема веза, очекувам ти како женско да кажеш твое мислење.
Aха, океј ке вратеш ли во таква ситуација да си биле од другата страна и одма блокДа не беше зафатен со муабети колку плата зема татко ти може ќе прочиташе дека ти дадов совет веќе.
Ништо не те разбирам. Си и пишал и те блокирала? Или не си и пишал и те блокирала?Aха, океј ке вратеш ли во таква ситуација да си биле од другата страна и одма блок