- Член од
- 20 април 2012
- Мислења
- 3.678
- Поени од реакции
- 9.691
Novo si e novo!Kia Rio mnogu dobar dizajn i dobar kvalitet.Nekoja dobra ponuda za nova kola do 10.000 eur? A?
Novo si e novo!Kia Rio mnogu dobar dizajn i dobar kvalitet.Nekoja dobra ponuda za nova kola do 10.000 eur? A?
За 10000 евра се купува и тојота AygoNovo si e novo!Kia Rio mnogu dobar dizajn i dobar kvalitet.
Ниту една од овие коли не е испод 10 илјади евра. Сите се по 11-12 илјади основна верзија. 14 илјади дизел.Toyota Yaris, Honda Jazz, Mazda 2, Mitsubishi Colt, Nissan Micra, Suzuki Swift
Еве ти Јарис за 10.000 со 300км поминатиНиту една од овие коли не е испод 10 илјади евра. Сите се по 11-12 илјади основна верзија. 14 илјади дизел.
Ок да вака. Ја правев муабет за од каталог.
4ka kolku sto znamСега каков е законот за увоз? Кој еуро ми треба за да увезам?
Одма зеам еден
И на Лада Веста цената ке била тука некаде, кола од средна класа со солидна опрема за парите добар мотор. Да би имал и јас би земал Лада. Од другиве брендови со тие пари можеш да купиш само минијатурен автомобил. А Лада ич не е за потценување според мене квалитеот е на ниво на Хјундаи.Одма зеам еден
Добри си се не се за потценуење Ладите во последно времеИ на Лада Веста цената ке била тука некаде, кола од средна класа со солидна опрема за парите добар мотор. Да би имал и јас би земал Лада. Од другиве брендови со тие пари можеш да купиш само минијатурен автомобил. А Лада ич не е за потценување според мене квалитеот е на ниво на Хјундаи.