- Член од
- 30 ноември 2007
- Мислења
- 7.482
- Поени од реакции
- 5.951
Брат прво да ти кажам дека не подржувам ниедна партија, ама сеа со НАТО се силете реално. Ние да дојдевме во Албанија вие ќе не обожававте ли? Не ни го признавате населението во Албанија ама немам многу детални информации за тоа и ќе си претраам. Иначе видовме сите у Куманово колку демократски стојат работите, а имале сме и дурги прилики. Границите минуват кога некој ми се заканува дека ќе ми ја руше куќата оти некоја министерка речела нешто. Тоа ли е демократија, за некој нешто што рекол цел народ да ставаш во иста кошница? Што не ја тужеше? Да ти се плукнам у демократијата што ја бараш, некој без кров ќе седе заради таа твоја демократија
Како е за албанците така и е за македонците? Запрашал ли си се колку невработени македонци има?
Силење е некој да ти каже дека треба да го почитуваш УСТАВОТ ?
Охридскиот договор е влезен во Уставот и законите на Македонија.
Ако некој ти рече дека 14 години не го почитуваш сопствениот Устав, нема што да се уплашиш, туку треба да се срамиш.
Албанците немаат никакви други барања освен почитување на договореното. НИШТО друго.
Најди ми каде рекол Мендух, Али, Рама, Бериша, Хашим дека бараат поделба на Македонија, федерализација, Илирида ....?