Сигурно не е до тебеДо тебе е пеер.....до тебе...
Не, на форумов има доволен број луѓе со убаФ фкус, шо се разбира музика, зато таков фпечаток имашСигурно не е до тебе
Ептен ми се немелодични, како што кажав тмурни. Јас слушам и поштуем прогресив, но не ваков, ваљда пошмекерски нз.[DOUBLEPOST=1431959732][/DOUBLEPOST]А на форумов па... Radiohead не да се префорсирани... прегорени се од префорсирање! sry ама што е ептен ептен е! А би рекол одлични се.
Мислам дека некаде во темава ти имаше еден коментар... нешто во ваков стил:Не, на форумов има доволен број луѓе со убаФ фкус, шо се разбира музика, зато таков фпечаток имаш
Да го прашаме Раде шо вика а ?Мислам дека некаде во темава ти имаше еден коментар... нешто во ваков стил:
-Постојат 2 вида на фанови, едните веруваат дека бендот им е најдобар, а другите мислат дека им е најдобар. Првите ќутат и не реагираат а вторите се потпалуваат. Нешто во тој стил.
А јас па не сум во ниедна ете ...
Скопско!Да го прашаме Раде шо вика а ?
@Franscoa
Се слагам со тебе друже,не дека се лоши него претерано депресивни песни имаат,од друга страна Rush се тотална спротивност на Флојд,ако не си ги чул одма спуштај дискографијаЗнам дека ќе ме замразите ама Пинк Флојд никогаш не сум можел да ги сварам и сметам дека се префорсирани, зошто-како не знам
DisturbedСкопско!
Disturbed