Кој бенд од познатите не можете да го сварите или сметате дека е префорсиран?

Член од
29 март 2013
Мислења
4.657
Поени од реакции
4.512
До тебе е пеер.....до тебе...
Сигурно не е до тебе :rolleyes:

Ептен ми се немелодични, како што кажав тмурни. Јас слушам и поштуем прогресив, но не ваков, ваљда пошмекерски нз.[DOUBLEPOST=1431959732][/DOUBLEPOST]А на форумов па... Radiohead не да се префорсирани... прегорени се од префорсирање! sry ама што е ептен ептен е! А би рекол одлични се.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.633
Поени од реакции
31.842
Сигурно не е до тебе :rolleyes:

Ептен ми се немелодични, како што кажав тмурни. Јас слушам и поштуем прогресив, но не ваков, ваљда пошмекерски нз.[DOUBLEPOST=1431959732][/DOUBLEPOST]А на форумов па... Radiohead не да се префорсирани... прегорени се од префорсирање! sry ама што е ептен ептен е! А би рекол одлични се.
Не, на форумов има доволен број луѓе со убаФ фкус, шо се разбира музика, зато таков фпечаток имаш :cool:

Член од
29 март 2013
Мислења
4.657
Поени од реакции
4.512
Не, на форумов има доволен број луѓе со убаФ фкус, шо се разбира музика, зато таков фпечаток имаш :cool:
Мислам дека некаде во темава ти имаше еден коментар... нешто во ваков стил:
-Постојат 2 вида на фанови, едните веруваат дека бендот им е најдобар, а другите мислат дека им е најдобар. Првите ќутат и не реагираат а вторите се потпалуваат. Нешто во тој стил. :P:D

А јас па не сум во ниедна ете ...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.633
Поени од реакции
31.842
Мислам дека некаде во темава ти имаше еден коментар... нешто во ваков стил:
-Постојат 2 вида на фанови, едните веруваат дека бендот им е најдобар, а другите мислат дека им е најдобар. Првите ќутат и не реагираат а вторите се потпалуваат. Нешто во тој стил. :P:D

А јас па не сум во ниедна ете ...
Да го прашаме Раде шо вика а ?
@Franscoa

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Знам дека ќе ме замразите ама Пинк Флојд никогаш не сум можел да ги сварам и сметам дека се префорсирани, зошто-како не знам :toe:
Се слагам со тебе друже,не дека се лоши него претерано депресивни песни имаат,од друга страна Rush се тотална спротивност на Флојд,ако не си ги чул одма спуштај дискографија

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Знам дека станува збор за вкусови и тука нема разубедувања. Мене ми се допаѓа едно тебе друго и крај. Како на пример јас ги сакам AC/DC ти не.....И ако кај некого се први на листата тогаш што станува со Twisted sister, RHCP, Van Halen, Pearl Jam или Eagles!? Само прашувам....:)

А кој мислам дека се префорсирани? Дефинитивно Nirvana, ZZ Top и Radiohead. Знам дека 90% од членовите на форумов го сакаат тој последниот бенд, но јас искрено не можам да го слушам. ZZ Top ми се без концепт. Навистина направија светска кариера, но таа музика не допира до мене. И Нирвана. Имаа светска слава додека Курт беше жив, но по неговата смрт таа драстично се зголеми. Има песни кои ми се допаѓаат (тоа важи и за Радиохед), но да слушам еден нивни албум цел саат....тоа би било вистински мазохизам. :)

Таа прва група која ја набројав нема да ја коментирам....затоа што хиерархијата си го прави своето. Факт е дека немале слава како другиве 3.....барем јас така мислам....:)

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
The Smiths. Многу одбивен вокал, ми се гади некако кога ќе чујам песна од бендов.

Kajgana Shop

На врв Bottom