Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Во секое време и место, секогаш и засекаде ги маваме нероаѕурските лузери :vozbud:

Интераши овој Видич многу брз у.п.м. Дури и од Барзаљи побрз @Scirea

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Голманот на Јуве треба на допинг тест, сумниво е она што го одбрани.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Непостоечки пенал за Јуве, поништен гол од непостоечки офсајд за Интер. Океј.
Тоа не го менува фактот дека Интер беше тешка мизерија, поготово во второто полувреме.
Јувентус со втора постава лабаво си тепаше, не се ни замараа.
Ова нашиве бедотии треба да им се удри еден јак ќутек да не знаат кај се наоѓаат, почнувајќи од ретардираниот Хандановиќ.
Мората е супер стрелец, само му требаат 40 шанси и 20 промашени зицери за конечно да утера еден гол.
Видиќ дефинитивно треба да си иде летоска, едноставно нема среќа човекот, нека си отиде негде кај што ќе поигра уште некоја година на пониско ниво пошто не е во ред да го серат играчи од типот на Матри.
Браво за Сторари, каков пантер.
Хандановиќ да ти ебам мајката у пичка.
Не сум изнервиран толку ради поразов колку што Хандановиќ ми го покачи притисокот, племето да му го ебам неемотивно.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Како непостоечки пенал ?
Го собра на Матри одзади, а топката не ја ни дувна со копачката.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Чекај сега, немаше офсајд при голот на Брозович?

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
И јас се чудам што пишувате непостоечки пенал :cautious:

Класичен старт, ја утна топката и тоа е тоа. Не беше некој дуел или буткање па да речеш може и да не се досуди тоа... Матри си беше малку потеатрален, ама го сопна во шеснаесетник, како може да не е пенал?

Можно е да немаше офасјд при голот на Брозович, Лихт беше последен фатен во расчекор, ставете слики да видиме.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Како непостоечки пенал ?
Го собра на Матри одзади, а топката не ја ни дувна со копачката.
Да бе, тетива му искина.

Чекај сега, немаше офсајд при голот на Брозович?
Каснеше Лиштајнер мислам, како у линија да беа.

Тенко.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Не за друго оти не ја видов репетицијата, во живо чист офсајд ми се виде.

Инаку за ова ајде да се буниш, ама пеналот си беше пенал. Видич може да се смета среќен што остана на теренот, во 9/10 други случаеви би добил црвен.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па и ја првично мислев дека е оПсајд, ама на репетицијата се виде дека се во линија у најмала рака. Нема врска не дека се бунам ме боли кур, нејќам да играме ЛЕ.

Ај нека било пенал, мада ја мислам дека немаше некој контакт, Видиќ клизна ја промаши топката ама па не го ни собра Матри, може да го подзакачи малце, да клизнеше вака Бонучи кур што ќе свирнеше пенал.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
се си беше регуларно, само она никаквана одбрана беше нерегуларна :pos: во каква форма беше Ханда претходните сезони, он секогаш го вадел од гомна Интер, али денес :toe: што му стана, дали е ваков цела сезона?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Па и ја првично мислев дека е оПсајд, ама на репетицијата се виде дека се во линија у најмала рака. Нема врска не дека се бунам ме боли кур, нејќам да играме ЛЕ.

Ај нека било пенал, мада ја мислам дека немаше некој контакт, Видиќ клизна ја промаши топката ама па не го ни собра Матри, може да го подзакачи малце, да клизнеше вака Бонучи кур што ќе свирнеше пенал.
Ај сега со муабетите да беше баба ми машко к*р ќе имаше напред.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
Во секое време и место, секогаш и засекаде ги маваме нероаѕурските лузери :vozbud:

Интераши овој Видич многу брз у.п.м. Дури и од Барзаљи побрз @Scirea
Абе зошто мислам дека имаш набиено некои комплекси од Интер? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom