ОБНОВЕНО: По нападот во Гошинце, пукање во Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Brutus
  • Време на започнување Време на започнување
Оди бе тепај пајки.

Неќам да ширам параноја, ама мислам дека после сите овие случувања шо ни се десија, една работа сфативме.
А тоа е дека секоја шпекулација треба да се земе во предвид, со резерва, но да се земе во предвид.
Коа ќе видиш, 90% од работите шо ни беа смешни, на крај испаднаа точни.

Убиените (не знаеме дали има уште)

1. Џафер Зумерај роден 18.5.1972,
2, Ваљон Кабаши – 14.8.1985,
3. Тургај Гаши – 13.4.1978,
4. Арбен Реџај – 17.9.1971,
5. Самит Кастриоти – 14.12.1975,
6. Хисен Рушити – 20.7.1965,
7. Фатлун Вишесела – 16.8.1983.
8. Мирсад Ндрецај - 17.6.1979
9. Бег Ризај - 25.12.1977
10. Нусрет Каљоши - 18.4.1975

Бате седи си мадро пред да биде предоцна. Ако си толку бед, кажи ако имаш демек некоја информација. А не да погреваш уште тензии, вакви луѓе како тебе многу ме нервираат. Апсолутно немате здрав памет, што ќе постирате на форум и што ќе кажете.

Знам нормално е, очекував вакви реакции бидејки ситуацијата мн е напната, има премногу шпекулации и несакам и јас да сум еден од тие што само шпекулираат. Да беше до шпекулирање ке бев активен уште поодамна или одкако е започната темава.

Еве уште нешто ке споделам, а тоа е дека информацијава е писмена, потпишана од одредени луѓе и институции и лично видена, а не е усмена како повекето што споделуваат - рекла казала.

Каков доказ ти е потребен, господине Зотимир-трагачу по вистината? Дали можеби би сакал фотографии од мртвите тела со лична карта покрај нив за идентификација?

Бараш докази, а од друга страна постираш портали со сомнителна содржина и ги пропагираш како вистинити. Без докази:icon_lol:

Дај намали доживљај.

Каков доказ ти е потребен, господине Зотимир-трагачу по вистината? Дали можеби би сакал фотографии од мртвите тела со лична карта покрај нив за идентификација?

Бараш докази, а од друга страна постираш портали со сомнителна содржина и ги пропагираш како вистинити. Без докази:icon_lol:

Дај намали доживљај.
зошто тогаш во Албанија демонстрираат пред мкд амбасада и ги подржуваат платениците, а пак западот ги нарекува платениците герилци ?? Доста Фуцк ин Браин, уште првиот ден се јавија загрижени белосветски медиуми и активисти, да не се користат хеликоптери и да се преговара со терористите...

Дај намали доживљај.
Аудиo снимки, чим кoнтaктирaле некoј ги снимaл чим знaе зa тaквa средбa.

Знам нормално е, очекував вакви реакции бидејки ситуацијата мн е напната, има премногу шпекулации и несакам и јас да сум еден од тие што само шпекулираат. Да беше до шпекулирање ке бев активен уште поодамна или одкако е започната темава.

Еве уште нешто ке споделам, а тоа е дека информацијава е писмена, потпишана од одредени луѓе и институции и лично видена, а не е усмена како повекето што споделуваат - рекла казала.
Јaс мислaм декa ти си oд пoлицијa и сaкaш дa ги зaплaшиш дa не излегувaaт нa прoтест луѓетo.

Јaс мислaм декa ти си oд пoлицијa и сaкaш дa ги зaплaшиш дa не излегувaaт нa прoтест луѓетo.

:)) Камо да беше така. Исто како што викаат многу луѓе за Куманово - дајбоже да е наместено и да остане на тие 8 жртви, зашто ако не е многу полошо ќе биде.

Аудиo снимки, чим кoнтaктирaле некoј ги снимaл чим знaе зa тaквa средбa.
па и навистина да имало такви контакти, тоа се индивидуални работи, исто како и полицаецот што сега во Куманово пукаше на колегите полицајци, исто како што и тие уапсените соработуваа за пари со Верушевски и Заев .. а факт е дека ниту Миалков ниту Јанкуловска немаа целосна контрола врз своите служби, не само врз вработените по рамковен туку и врз некој со мк националност... но тоа е друга работа и нема врска со званичната политика на владата, а присатна е секаде во светот, Сновден, Бредли...

@LorE_MK во право си се спрема нешто ке видиме деновиве што ке биде јас ти верувам

US vs Russia Round 3: Macedonia

Зар уште ли мислите дека целава работа е Груевски против Заев?

Дури и јас сеуште се надевам дека е ова само внатрешно меѓупартиска борба за власт, али логиката поинаку ми зборува.

Мислам дека е многу посериозно.

:)) Камо да беше така. Исто како што викаат многу луѓе за Куманово - дајбоже да е наместено и да остане на тие 8 жртви, зашто ако не е многу полошо ќе биде.
Нaмaестенo е, кoј им дaде пoдршкa oд aлбaнците?

И aлбaнците се oсвестијa, зa штo дa вoјувaaт? Сите сaкaме пoдoбaр стaндaрд и живееме нoрмaлен живoт.

без грижа биди ...ја имаме најсилната и најстрашната воена сила...пијани резервисти...веруј ми нема пострашно од нив...едино е проблем со нив што неможе никој на светот да ги закомандува да не пукаат...така да нема ништо од воена параноја..

Да разјасниме нешто дечки, гледам и пораки ми пишувате дали се грците русите итн. Значи информацијава што ја имам не е некоја државна тајна, или незнам што, па свашта да очекувате. Меѓутоа е доверлива, и сугерира на тоа дека "можеби" ќе има војна од поголеми размери, бидејки е стигната до таму одкаде што јас ја знам. Други детали не би ве интересирале, главната поента е тоа. Ве молам без други прашања.

Да разјасниме нешто дечки, гледам и пораки ми пишувате дали се грците русите итн. Значи информацијава што ја имам не е некоја државна тајна, или незнам што, па свашта да очекувате. Меѓутоа е доверлива, и сугерира на тоа дека "можеби" ќе има војна од поголеми размери, бидејки е стигната до таму одкаде што јас ја знам. Други детали не би ве интересирале, главната поента е тоа. Ве молам без други прашања.
Вакви ликови како децата мали Еииј Знам нешто ама неможам ти кажам што.....Дај не ја тупи ако имаш нешто да кажеш - кажи ,ако не не спамирај на темава со еден ист параграф различно спакуван.
И ја имам информација нешто големо се спрема надвор,ама неможам да ти кажам што и од каде знам...бог да чува,што не ке видиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom