Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Може да се направи акаунт на бет365 без притоа да ставам пари на акаунтот за играње, само онака за пратење резултати ми е?
За пратење резултати може и без да правиш акаунт. :)

Сафарова од 1-0 во сетови и 4-3 уз брејк во вториот ке загуби...жени.

За пратење резултати може и без да правиш акаунт. :)
Има посебен дел каде што се кликнува и оди директно на пратење резултати актуелни, не сум запознаен многу со ова затоа прашувам како аматер.
Ако ги има сите резултати на едно место, дај линк да видам како тоа изгледа.

На бет365 има да се кладиш на ФК Караорман - Лирија Загрчани. Немате некој другар, братучед што игра таму да кажеше што ќе ја местат ? :D
1-3 полувреме, играчите на караорман се тргаат за лирија да даде гол. Во Струга ја имаше и во плеј ин да се игра и тоа во живо. 7+ 7 коеф, 2во2 и 3+.... Мислам дека денес тешка пара фатија, плеј ин поарно нека затвори

1-3 полувреме, играчите на караорман се тргаат за лирија да даде гол. Во Струга ја имаше и во плеј ин да се игра и тоа во живо. 7+ 7 коеф, 2во2 и 3+.... Мислам дека денес тешка пара фатија, плеј ин поарно нека затвори
Што зборваш бре, во плеј ин ја имаше утакмицата за да ја уплатеш?
Не зафркавај, не ми е верно ова што го читам.

Што зборваш бре, во плеј ин ја имаше утакмицата за да ја уплатеш?
Не зафркавај, не ми е верно ова што го читам.
Да бе, не ќе те лажам, 10 секунда пенал имаше за лирија. Ни 5 минути не чекаа за да почнат да местат. [emoji1]

Да бе, не ќе те лажам, 10 секунда пенал имаше за лирија. Ни 5 минути не чекаа за да почнат да местат. [emoji1]
Дека дават плеј ин некој си измислен македонски куп со десетолигаши, немаше ни во додаток утакмицата.

Real - 1 & 3+
Real - T1 over 7.5 coners

@ 4.80

------------------------------

Cristiano to score anytime and Real Madrid correct score 3:1 @ 15 :D

Тројца црнци да го изебаат она копилето Бејл све да му изнаевам пичка му матер негова....смрдено копиле

Утре Рафа, Азаренка, Шараова, Нишикори и ПСЖ, што не би се поспрдали.

Шведска - Русија 2 2.2 коеф (хокеј)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom