- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.655
- Поени од реакции
- 14.627
За пратење резултати може и без да правиш акаунт.Може да се направи акаунт на бет365 без притоа да ставам пари на акаунтот за играње, само онака за пратење резултати ми е?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За пратење резултати може и без да правиш акаунт.Може да се направи акаунт на бет365 без притоа да ставам пари на акаунтот за играње, само онака за пратење резултати ми е?
Има посебен дел каде што се кликнува и оди директно на пратење резултати актуелни, не сум запознаен многу со ова затоа прашувам како аматер.За пратење резултати може и без да правиш акаунт.![]()
1-3 полувреме, играчите на караорман се тргаат за лирија да даде гол. Во Струга ја имаше и во плеј ин да се игра и тоа во живо. 7+ 7 коеф, 2во2 и 3+.... Мислам дека денес тешка пара фатија, плеј ин поарно нека затвориНа бет365 има да се кладиш на ФК Караорман - Лирија Загрчани. Немате некој другар, братучед што игра таму да кажеше што ќе ја местат ?![]()
Што зборваш бре, во плеј ин ја имаше утакмицата за да ја уплатеш?1-3 полувреме, играчите на караорман се тргаат за лирија да даде гол. Во Струга ја имаше и во плеј ин да се игра и тоа во живо. 7+ 7 коеф, 2во2 и 3+.... Мислам дека денес тешка пара фатија, плеј ин поарно нека затвори
Да бе, не ќе те лажам, 10 секунда пенал имаше за лирија. Ни 5 минути не чекаа за да почнат да местат. [emoji1]Што зборваш бре, во плеј ин ја имаше утакмицата за да ја уплатеш?
Не зафркавај, не ми е верно ова што го читам.
И како заврши на крај ?Да бе, не ќе те лажам, 10 секунда пенал имаше за лирија. Ни 5 минути не чекаа за да почнат да местат. [emoji1]
Дека дават плеј ин некој си измислен македонски куп со десетолигаши, немаше ни во додаток утакмицата.Да бе, не ќе те лажам, 10 секунда пенал имаше за лирија. Ни 5 минути не чекаа за да почнат да местат. [emoji1]
2-4И како заврши на крај ?![]()