Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Love is in the Air

11072178_857416087666100_3523287458306735716_n.jpg

hahahahahaah u pm vo Juli 2014 koj ke pomislese na celo so Allegri za vakvite rezultati..

bez komentar sum, prezadovolen, ushte malku pa nedostiga za srcev udar lele GRANDI RAGAZZI!

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Screenshot_16.png еден од главните виновници за тоа што Јуве е денес...........кој друг ако не Чак Норис :pos:

Screenshot_14.png формата е пролазна,но КЛАСАТА е вечна..........нека цркнат сеа шинтераши биланези и све остало на Чизмата, за жал прашање е повеќегодишно кај нив кога ќе ја достигнат класата и формата одново

Ау еј ќе ми пукнеше срцево, имавме мн грешки ама све е оправдано,важно финале!!!!!!!!!!!!! ФОРЦА ЈУВЕ!

Кажи му на педерчето дека несакаме едно мислење од него, туку нов профил на форумов
Тука си е веќе тој, ќе го познаете, мистер 47 кажи му декa знаеме , да не го тагирам:D

Честитки, алал да ви е!

Chestitki! Aj pa do titula ! :D

Тука си е веќе тој, ќе го познаете, мистер 47 кажи му декa знаеме , да не го тагирам:D

Честитки, алал да ви е!

Ако има друг профил, неам идеја кој би можел да биде.
Неам идеја, ама цивилно, не политичко. :D

Едно време мислам знаев кој е[иако во моментов не ми текнува јузерот], ама сеа ако има, не знам стварно што јузер има. :)

Честитки, алал да ви е!
ајде де цитирај го, кажи го кој е ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom