Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Да не има некој да ми препорача да прашам/купам или можеби има на лагер, пумпа за бензин (бензинска) за fiat stilo 1.6 76kw ... си еба мамата ..

Се продаваат делови од растурена опел астра кратка бела боја. Пластики,ентериер,седишта,волан со аир бег,крила,хауба,врати,ретровизори,5 врата со спојлер,жмикавци,фарови,штопови(едниот е нов),километража со обратомер и други делови од неа.Контакт во ПП порака!!!!0d86f3f839eb-800x600.jpg
Сликата е земена како пример од интернет.

Ми треба преден браник за бмв е39, го барам оној од редизајнот, како на моделите од 2002. Нека ме контактира на ПП.

Се продава Опел Тигра 1.4 1998 година . Одлично сочувана Цена 1400 евра ...
077 676 956 Мартин

Screenshot_3.png Screenshot_4.png

Screenshot_5.png Screenshot_6.png

Се продаваат делови од растурена опел астра кратка бела боја. Пластики,ентериер,седишта,волан со аир бег,крила,хауба,врати,ретровизори,5 врата со спојлер,жмикавци,фарови,штопови(едниот е нов),километража со обратомер и други делови од неа.Контакт во ПП порака!!!!Прегледај го приврзокот 119188
Се продаваат делови од растурена опел астра кратка бела боја. Пластики,ентериер,седишта,волан со аир бег,крила,хауба,врати,ретровизори,5 врата со спојлер,жмикавци,фарови,штопови(едниот е нов),километража со обратомер и други делови од неа.Контакт во ПП порака!!!!Прегледај го приврзокот 119188
Здраво
прекидачот за светла дали е исправен и колку му бараш
позз[DOUBLEPOST=1430217296][/DOUBLEPOST]Барам прекидач за светла за опел астра 1,7 дти

Последно уредено:
Prodavam ; Zamena
Код:
http://vrapce.mk/ad/93237

CITROEN C5 1.8 116 KS EURO-4 MOTOR 5-BRZINI MENUVAC

Proizvedena 2003 Prva registracija 2004
Registrirana uste 8 meseci
Hidraulika , Parking Senzori
Full oprema
Potrosna 9.5 gradska 6.5 otvoreno
Golema kola Komfortna limuzina
Zamena za kola nad 2000 godina , moze i doplata moja

20150420190403.jpg

20150420190415.jpg

Prekidac-svetla-za-Astru-G_slika_L_25592733.jpg

Baram da kupam vakov prekidac za Opel Astra G

Дали некој знае каде можам да најдам преден потпирач за рака и звучници за задните врати на Голф 5 ?Ако има некој да продава или ако знае некој што продава или држи растурени автомобили ве молам да ме контактирате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom