Лига на шампиони 2014/2015

Статус
Затворена за нови мислења.
Какви проектили маваат :noze:[DOUBLEPOST=1431273683][/DOUBLEPOST]Коментаторов е луд тотално :)[DOUBLEPOST=1431274177][/DOUBLEPOST]Ми замрзна снимката со на Цвијиќ јазикот. Каков ден....и уште е укочено на истата слика.

Ги сакам во мој тим Морк, Мемедовиќ и Ања Хамерсон.

Последно уредено:
Ne se salam zenistata od Buducnost,kako od druga planeta da se.:гик:
Strasna ekipa,sekoja cest,kako samo izigraa na F4.:aplauz:.
Onaka da izigras protiv eden Larvik(kosturot na Evropskiot sampion)e za sekoja pofalba.
Ednostavno lekcija po rakomet drzea denes.
Onie slobodno mozat da se probaat i vo maski rakomet,mnogu "mazenca"vo maskiot rakomet imaat sto da naucat od niv.
Koi igraci se Neagu,Voltering a posebno Kaca Bulatovic.:aplauz:
Uste dolgo vreme nema da ima tolku dominanten desen bek kako Kaca.
Strasna e,kade e Kaca tamu se i trofeite.
Dodusa ne e samo taa,kompletna ekipa se,plus dobar trener na klupata.
Crna Gora e rasadnik za vrvni rakometar(k)i.
Sekoja cest.:цицки:

Ne se salam zenistata od Buducnost,kako od druga planeta da se.:гик:
Strasna ekipa,sekoja cest,kako samo izigraa na F4.:aplauz:.
Onaka da izigras protiv eden Larvik(kosturot na Evropskiot sampion)e za sekoja pofalba.
Ednostavno lekcija po rakomet drzea denes.
Onie slobodno mozat da se probaat i vo maski rakomet,mnogu "mazenca"vo maskiot rakomet imaat sto da naucat od niv.
Koi igraci se Neagu,Voltering a posebno Kaca Bulatovic.:aplauz:
Uste dolgo vreme nema da ima tolku dominanten desen bek kako Kaca.
Strasna e,kade e Kaca tamu se i trofeite.
Dodusa ne e samo taa,kompletna ekipa se,plus dobar trener na klupata.
Crna Gora e rasadnik za vrvni rakometar(k)i.
Sekoja cest.:цицки:
Комотно можат да се носат со Французиве и у напад и у одбрана.На пикер Сорендо нема да знае што го снашло,дебелава би го изела за доручек:D.Лазович и Кнезевич ќе бидат задолжени за бековите,а нацистот на гол да ги провоцира,чисто онака само со нејзината гнасна појава:pos:.

CGLg5Y5WUAIbutk.jpg:large

Доста јако полуфинале гледаме меѓу Киелце и Барселона. Барселона води константно, ама цело време водството им беше околу 2-3 гола. Киелце фуриозно го почнува втортиот дел и на два пати успева да израмни. Во моментов е 21-21, на 20 минути до крајот.

19-14 имаше Барса и ја прокоцкаа таа предност за нецели 4-5минути.

Се глеа по ракоемтов денес дека на Вардар му фалеа играчи ко Македа Деревен бомбардери, ние овие две сезони немавме таков, ама затоа следната сме печени за Фајнл4.

Колку ми е мило за киклопов Биелецки, крвта да му ја ебам едноока!!!

Се расшутира Кире, тука беше и Карабатиќ животињата дефинитивно најдобриот поединец на секој дел од теренот, а на крај се разбрани и Шариќ за целосно заслужена победа на Барселона. Чекаме титула за Кирца во финалето :D

И сеа ако не освои у пизду матер веќе. :)

За титула тешко со ваква игра како денес со толку грешки, против касапите од Веспрем нема што да бараат, според мене галвни фаворити Вепсрем иако тек треба да играат они полуфинале со Кил за мене се галвни фаворити.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom