Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Т12+ - 1.25Кротоне-Варезе
т12+ 1.15
2+ 1.26
Браво Копачка најачи сте.
Т12+ - 1.25
2+ - 1.30
во ВилХил..
Што значи дека се апсурдни кладилници?
Нормално да сфатам дека за Копачка имаат кардинални грешки од типот на големи кражби и маргини за одреден тип како на пример многу пати дава - не дава гол за тим или како што ова беше со 2+ и има уште милион глупости. Како прво таму еднаш во билтен ни на интернет страницата ни во додаток ја немаше француска трета лига каде што сите други кладилници ја имаа, потоа недела дена гледам и копачка ја додадоа, но не само и тоа еве еднаш забележав дека немат врска ни во точноста имињата на тимовите, многу пати имаше грешки кај некој од тимовите. Друго е тоа што ги намалуваат квотите мислејки дека ги имаат најдобрите во универзмот. Тука се е океј, зошто имам лошо мислење како и повеќето дека се ужас, но има некој заразен сеуште во неа и игра, ама а за Вил Хил не очекував некој да даде лошо мислење за неа, иако е малку „скромна“ да кажам во макс добивката, за оние играчите кои сакаат да отперат некогаш на макс добивка за минимална уплатапа нормално дека се, ова нема никаква логика ако биде т12+ значи секако е 2+ на крај така да треба да е помала квотата за 2+ конечно али тие што ги прават квотите спијат порано Депортиво имаа доста грешки вакви кога сменија програма.
повеќето играат во неа и се задоловни, еве и јас искрено веќе бев наумил таму да играм веќе заради големи коефициенти на голови па и други, ама денес приметив оти за Тим1 и Тим2 2+ имаат најмали квоти, споредбено со други, како на пример Спорт Лајф даваат дупло поголеми, плус за Тим1, 2, 3+ гола имаат највеке до 3 или 4 квота, кога погледнеш истата утакмица за тим1 3+ имаат дупло поголема. Сигурно повеќето тоа не го забележале па затоа остануваат да играат во апсурдната кладилница?Ај ако не нека стојат на терен...Не ми е јасно за кој кур играат вака Парма?
Глуп коментар.Ај ако не нека стојат на терен...
Не е глуп. За кој кур се излезени на терен, ако не играат како што треба? Мора и они да се продадат летово.Глуп коментар.

[emoji1] [emoji12]chelsea x-x