Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Хал
Лион
Рома
Ајде бре Хал

Последно уредено:
Член од
6 февруари 2015
Мислења
198
Поени од реакции
38
Mi se smaci da citam cel den kako cimolite jas so da recam denes da zemam da se obesam mi idi :S:S

Attachments

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Аустрија Виена и Штурм којзнае кога задњо играле без голови, баш денес коа ги имав 2+ најдоа така да играат. Лион се бори за титула и губи од екипа која нема потреба од бодови. Тоа е тоа.

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Нема потреба од бесење Мона. Едино можеш слободно да си ја лупниш главата од ѕид неколку пати...само да не претераш.
Дај логичко објаснување зошто го игра Баерн жити сФе :гик:

Член од
6 февруари 2015
Мислења
198
Поени од реакции
38
Pola vlog imam vo site 3 lifcinja ali ete mislev ke zavodat izlegoja so dobar sostav pa planirav da se pokrivam....ali maler si e maler

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Mi se smaci da citam cel den kako cimolite jas so da recam denes da zemam da se obesam mi idi :S:S
:shook:[DOUBLEPOST=1431187585][/DOUBLEPOST]
Аустрија Виена и Штурм којзнае кога задњо играле без голови, баш денес коа ги имав 2+ најдоа така да играат. Лион се бори за титула и губи од екипа која нема потреба од бодови. Тоа е тоа.
po nekoja logika Lion nema sansa da go stigni Psg i da pobedi denes, Psg treba da napraj eden kiks so e mnogu tesko so rasporedot koj mu preostanva a Lion da pobedi se do kraj.
A na Kaen i to kako mu trebat bodoj za opstanok se borat

Член од
21 јули 2014
Мислења
549
Поени од реакции
544
Nishikori 1
Atlanta 2
Real Madrid 1
Bilbao 2+

Член од
21 декември 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Chelsea mislam deka im e potrebna I ke dadat maximum igra ? 1&3+ mislenja......

Член од
23 август 2010
Мислења
39.778
Поени од реакции
115.708
Chelsea mislam deka im e potrebna I ke dadat maximum igra ? 1&3+ mislenja......
На Челзи не му е потребна утакмицава затоа што веќе се шампиони. Е арно ама Мурињо изјави дека ќе одат на сезона без пораз на домашен терен и затоа нема да им ја “пуштат“ на Ливерпул како што ќе си мисли 90% од народот. Тие лани со втор состав на Енфилд не им ја пуштија на Ливерпул кога овие играа титула, не па сега на Стемфорд Бриџ. Јас 1х ќе ја играм, 1.31 квота има, сосема солидно по мене.

Надал исто е добар 1, се враќа во форма Рафа, вчера одигра маестрален меч, се надевам ќе го дадат супер тип во Копачка.

Kajgana Shop

На врв Bottom