Jax Rebel
Navajo Rider
- Член од
- 6 јули 2008
- Мислења
- 5.269
- Поени од реакции
- 2.270
Добредојде. Ќе издржат, килави се Евертон.Здраво на сите Sunderland ја иам двојче ќе издржи ?
Хал ми се гледа ко ептен изгледен Ќец за денес.
Добредојде. Ќе издржат, килави се Евертон.Здраво на сите Sunderland ја иам двојче ќе издржи ?
барем 100 ден да му ставев.Бурсаспор има да влезе 7+ утре. Или барем 4+
Ја те послушав за 7+ али вардарки ќе ме заебатбарем 100 ден да му ставев.
[DOUBLEPOST=1431187585][/DOUBLEPOST]Mi se smaci da citam cel den kako cimolite jas so da recam denes da zemam da se obesam mi idi :S:S
po nekoja logika Lion nema sansa da go stigni Psg i da pobedi denes, Psg treba da napraj eden kiks so e mnogu tesko so rasporedot koj mu preostanva a Lion da pobedi se do kraj.Аустрија Виена и Штурм којзнае кога задњо играле без голови, баш денес коа ги имав 2+ најдоа така да играат. Лион се бори за титула и губи од екипа која нема потреба од бодови. Тоа е тоа.
На Челзи не му е потребна утакмицава затоа што веќе се шампиони. Е арно ама Мурињо изјави дека ќе одат на сезона без пораз на домашен терен и затоа нема да им ја “пуштат“ на Ливерпул како што ќе си мисли 90% од народот. Тие лани со втор состав на Енфилд не им ја пуштија на Ливерпул кога овие играа титула, не па сега на Стемфорд Бриџ. Јас 1х ќе ја играм, 1.31 квота има, сосема солидно по мене.Chelsea mislam deka im e potrebna I ke dadat maximum igra ? 1&3+ mislenja......