INDIJANEC123
Женкар, Илуватар
- Член од
- 17 март 2014
- Мислења
- 3.815
- Поени од реакции
- 6.373
Се што ќе видат со оружје во рака не треба апсење треба ликвидација.
Сега на АлсатМ докторка од Кумановска болница ваљда, што и да е, даде изјава дека од 5 и нешто сабајле се донесени само 3ца повредени. Еден во рамо и нога, еден во брада третиот не ми текнува каде. Двајца со хелихоптер на АРМ се пренесени во Скопје.Информацијата е од Телма
Па заебанција за тоа како им изгледаат маалата. Исто ко на блискиот исток. Затоа е тешко да спроведеш акција брзо треба да чистиш куќа по куќа да винмаваш на цивили и тн.Што збориш бе?
Долен дел од колк.Сега на АлсатМ докторка од Кумановска болница ваљда, што и да е, даде изјава дека од 5 и нешто сабајле се донесени само 3ца повредени. Еден во рамо и нога, еден во брада третиот не ми текнува каде. Двајца со хелихоптер на АРМ се пренесени во Скопје.
не шпекулирам само нагаѓам, и наку не сум баш сигурен дека ЕСЗ е 100% МКСега докторка даде изјава дека само 3ца повредени се донесени и тоа во 5 сабајле.[DOUBLEPOST=1431163089][/DOUBLEPOST]
ЕСЗ, која верувам организира е 100% македонска единица. Доста бе шпекулирате и лупате на празно, бидете сериозни.
Дада, густо е.Па заебанција за тоа како им изгледаат маалата. Исто ко на блискиот исток. Затоа е тешко да спроведеш акција брзо треба да чистиш куќа по куќа да винмаваш на цивили и тн.
како е на другава страна, има некој информации?Ima zaginati policajci ( na telma odi onakvo...kako se vika da go ebam)
мамицата, се надевам дека ќе има 5 пати повеќе терористи загинати. Такви лудаци треба да се елиминираат на лице место.Ima zaginati policajci ( na telma odi onakvo...kako se vika da go ebam)
Нормално дека на Албанците не им одговара војна, затоа што тие без испукан куршум и без ниедна жртва ќе го добијат тоа што го сакаат.Правам муабет со пријател Албанец кој живее во таа населба и ми вика ние албанците неќеме војна, дај боже да ги фатат тие што сакаат да исценираат меѓу етнички тензии.
Немој да ми споредувате со 2001, на никој од нормалните граѓани не им одговара војна...
Дај нека заврши само ова, џабе патат невини луѓе.
Ти немој да бидеш сигурен, јас ти тврдам.не шпекулирам само нагаѓам, и наку не сум баш сигурен дека ЕСЗ е 100% МК
Pishav pogore...specijalecot mi vika CEL BATALJON bile, naoruzani teshko i vo uniformiмамицата, се надевам дека ќе има 5 пати повеќе терористи загинати. Такви лудаци треба да се елиминираат на лице место.
Се шпекулира за еден убиен...како е на другава страна, има некој информации?